Longines - Flagship Heritage nefis [emoji106]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
görkemk yazdı:nomos ve oris konusu biraz abartılıyor forumda bence , longines ve maurice gerçekten yakışmış. Bu nomoslar yerine mesela
kilimanjaro yazdı:görkemk yazdı:nomos ve oris konusu biraz abartılıyor forumda bence , longines ve maurice gerçekten yakışmış. Bu nomoslar yerine mesela
Oris i bilmemde nomos neden abartılıyor ? cidden merak ettiğim için soruyorum.
görkemk yazdı:kilimanjaro yazdı:görkemk yazdı:nomos ve oris konusu biraz abartılıyor forumda bence , longines ve maurice gerçekten yakışmış. Bu nomoslar yerine mesela
hemen söyliyeyim
sizden 2000 euro civarında ( biraz altı biraz üstü) fiyat talep ediyor. Çok güzel etsin ama kadranda el işçiliğinden eser yok. Bildiğin printed dial. Kasa desen oda alabildiğine basit işçilik hemen hiç yok. Metal bilezik çok iyi desen zaten deri yada nato kayışla geliyor onda da çok bir özellik yok. Tamam işte saatin olayı o basitlik diyecekler için o zaman o kadar fiyata gerek yok.
mekanizması konusunda birsey demiyorum ama kimse bir top grade ETA yada SW300 den iyi olduğunu iddia edemez.
azıcık el işçiliği koyduğu datum muydu bir iki modeli var o zamanda 3000 euro diyor. Yok artık omega SMP - aquaterra - tudor o zaman.
görkemk yazdı:kilimanjaro yazdı:görkemk yazdı:nomos ve oris konusu biraz abartılıyor forumda bence , longines ve maurice gerçekten yakışmış. Bu nomoslar yerine mesela
mekanizması konusunda birsey demiyorum ama kimse bir top grade ETA yada SW300 den iyi olduğunu iddia edemez.
Yok artık omega SMP - aquaterra - tudor o zaman.
danGerfuLL yazdı:Longines Flagship te niye kordon enden dar kalmis da pimler gorunuyor acaba? [emoji848] Saatte en sevmedigim seylerden biridir.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu iki önermenize de katılmak mümkün değil. Hangi bilgiyle ve neye dayanarak söylediniz bilmiyorum ama, mekanizma, bir top grade ETA veya SW300 den en mütevazi ihtimalle 10 kat falan iyidir herhalde. Diğer yazdığınız markalar ise, çok kısaca, Nomos modelleriyle aynı ligde değiller zaten, ve bayağı da amatör kalırla
Read more: posting.php?mode=quote&f=12&t=19861&p=576586#preview#ixzz5in96Kxnf
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir
|