mertk yazdı:Monaco efsane ama diğer monaco crown'nın solda olanı kafamı çeliyor.Steve mcqueene daha yakınım ama hiç denemedim.Monaco için 25.000 tl fiyat aldım nasıldır sizce ?
mertk yazdı:Monaco efsane ama diğer monaco crown'nın solda olanı kafamı çeliyor.Steve mcqueene daha yakınım ama hiç denemedim.Monaco için 25.000 tl fiyat aldım nasıldır sizce ?
Saat saatte 23 bin fiyat vermişlerdi.mertk yazdı:Monaco efsane ama diğer monaco crown'nın solda olanı kafamı çeliyor.Steve mcqueene daha yakınım ama hiç denemedim.Monaco için 25.000 tl fiyat aldım nasıldır sizce ?
uhpu yazdı:mertk yazdı:Monaco efsane ama diğer monaco crown'nın solda olanı kafamı çeliyor.Steve mcqueene daha yakınım ama hiç denemedim.Monaco için 25.000 tl fiyat aldım nasıldır sizce ?
Merhaba,
SM olanı için 2 ay önce 33.000 tl fiyat almıştım. 5750 usd idi yanlış hatırlamıyorsam. monaco'ya belki 5000 - 5750 usd değer ama 25.00 ya da 33.000 TL asla değmez.
morningstar yazdı:Saat saatte 23 bin fiyat vermişlerdi.mertk yazdı:Monaco efsane ama diğer monaco crown'nın solda olanı kafamı çeliyor.Steve mcqueene daha yakınım ama hiç denemedim.Monaco için 25.000 tl fiyat aldım nasıldır sizce ?
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/tag-heuer-/TAG-CAW2111FC6183/PD/mertk yazdı:morningstar yazdı:Saat saatte 23 bin fiyat vermişlerdi.mertk yazdı:Monaco efsane ama diğer monaco crown'nın solda olanı kafamı çeliyor.Steve mcqueene daha yakınım ama hiç denemedim.Monaco için 25.000 tl fiyat aldım nasıldır sizce ?
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerdeki saat ve saat birde normal Monaco için değil mi Steve mcqueen edition değil.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, JustKloor ve 137 misafir
|