asuspc yazdı:siyahpena yazdı:edit: Beni ters ibraza zorlayan ülkedeki gümrük politikası değil ürün satışı gerçekleşene kadar centilmenliğin kitabını yazan satıcının iş bittikten sonra öküze bağlamasıydı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cidden mi ? Gümrükte o ürün için sizden 400 TL istememiş olsalardı ürün sizindi.Satıcının burda bir suçu yok .
Ürünü almadan önce satıcı ile endişelerimi paylaşmıştım hocam. her turlu konuda destekçi olacağını söyledi. Kendisinden ikinci alışverişimdi ve ilk ürünüm ptt ile sorunsuz gelmişti. Yerel kargo firması hususunu ikinci sefer yine bastırarak belirtmeme rağmen fedex'e verdi ürünü ve geri çağırmadı, bir müddet sonra yazışmalara cevap vermemeyi tercih etti.
Yurt dışından alışveriş hususunda bir parça tecrübeli olan her birey bir takım gider ve riskleri öngörüyor, satıcı ile buna göre iletişim kuruyor. Bu noktada Fedex in tutumunu yeniden konuşmaya gerek yok. Benim ummadığım taş satıcının tavrıydı. Detaylara vakıf olmadan satıcıyı savunmanızın/satıcıdan taraf olmanızın bence anlamı yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi