TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj MertYe » 20 Ara 2018, 16:43

Resim
JLC bu modelde gerçekten güzel bir iş çıkarmış olsada markanın ismini duyduğumda bu modelin yakınından bile geçecek bir tasarım gözümün önune gelmiyor. Jlc dress watchlarıyla gayet güzel bir marka. ResimResim
39mm çapıyla muhteşem bir saat olmuş ama fiyat verirken hatalı fiyat verdiler diye düşünüyorum celik bir JLC için 15000 euro çok iddialı bir fiyat.
ResimResim
Bence günün yıldızı bu saatti. Özellikle fotoğraflarda çelik gibi gözüken bezeli aslında seramik gri bezel. Pastel bir gri tonunda olan bezel saatle inanılmaz bir ahenk yakalamış bence. Bu saat içinde sorunumuz liste fiyatının 31000 küsür CHF olması onun dısında herşey mükemmeldi.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj MertYe » 20 Ara 2018, 16:48

Tapatalkta yaşadığım bir sorundan ötürü mesajı 2 ye bölmek durumunda kaldım. Dün yorumlarımı ekleyememe sebebimde tam olarak buydu. Yeni güncellemeden sonra belli bir mesaj uzunluğunu geçince mesajım kayboluyor bir anda yazı yazdığım ekranda. Fotograflarıda 2 kez upload etmiş oldum bu durumdan dolayı.

Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj rolexcollector » 20 Ara 2018, 19:52

MertYe yazdı:Tapatalkta yaşadığım bir sorundan ötürü mesajı 2 ye bölmek durumunda kaldım. Dün yorumlarımı ekleyememe sebebimde tam olarak buydu. Yeni güncellemeden sonra belli bir mesaj uzunluğunu geçince mesajım kayboluyor bir anda yazı yazdığım ekranda. Fotograflarıda 2 kez upload etmiş oldum bu durumdan dolayı.

Teşekkürler mert çok keyifli olmuş.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj görkemk » 21 Ara 2018, 09:23

nzmokur yazdı:Zenith!ResimResim

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nadir beğendiğim altın saatlerden biri bunu da deneme fırsatı olursa geçerken bi takıp foto rica edelim :D

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
görkemk

Mesaj debra » 23 Ara 2018, 11:03

Resim Resim denemek ve incelemek incelemek isteyenler için kanyona gelmiş. Turtle gerçekten çok şık görünüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
debra

Mesaj Tolgi06 » 24 Ara 2018, 22:04

Paylaşımlar için teşekkürler :champ:

Dawn grey güzel hoş da tamamen aynı saate kadran gri diye 2 katı vermek bana zor geldi modeli beğenmeme rağmen. Bu fiyat skalasında konumlandırılmış lakin safir cam yok, bilezik klipsi Seiko 5 terk :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj evsen81 » 25 Ara 2018, 08:10

Tolgi06 yazdı:Paylaşımlar için teşekkürler :champ:

Dawn grey güzel hoş da tamamen aynı saate kadran gri diye 2 katı vermek bana zor geldi modeli beğenmeme rağmen. Bu fiyat skalasında konumlandırılmış lakin safir cam yok, bilezik klipsi Seiko 5 terk :D

Klasik Seiko rengi değiştir fiyatı 2ye katla limitli yap.Solar olan modellerse 3000 TL şaka gibi bu son modellerin fiyatları :?
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj Tolgi06 » 25 Ara 2018, 09:14

evsen81 yazdı:
Tolgi06 yazdı:Paylaşımlar için teşekkürler :champ:

Klasik Seiko rengi değiştir fiyatı 2ye katla limitli yap.Solar olan modellerse 3000 TL şaka gibi bu son modellerin fiyatları :?

Sırf bu nedenle belli modelleri çok beğenmeme rağmen almadım(Seiko'nun da çok umrunda :) ) ama en azından limited diye safir yap ve düzgün bilezik koy be Seiko.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: radiation ve 68 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners