SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı fikirdeyim Kıvanç. Bir inter forması bir de batmankiwi21 yazdı:Kerem abi, geçen gün arkadaşlar arasında konuşurken söylemiştim. Lacivertle siyahı bi türlü giyemiyorum. Giyen nasıl giyiyor, nasıl yakıştırıyor onu da bilmiyorum. Lacivertle siyahın yakıştığı tek "şey" Rolex'in Batman modeli [emoji52]
İyi ki almissin abiafl yazdı:Aynı fikirdeyim Kıvanç. Bir inter forması bir de batmankiwi21 yazdı:Kerem abi, geçen gün arkadaşlar arasında konuşurken söylemiştim. Lacivertle siyahı bi türlü giyemiyorum. Giyen nasıl giyiyor, nasıl yakıştırıyor onu da bilmiyorum. Lacivertle siyahın yakıştığı tek "şey" Rolex'in Batman modeli [emoji52]Ama batman için bile o mavinin tonu yüzünden iki yıl kararsız kalıp 100 kere deneyip sonra alabilmiştim.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kiwi21 yazdı:İyi ki almissin abiafl yazdı:Aynı fikirdeyim Kıvanç. Bir inter forması bir de batmankiwi21 yazdı:Kerem abi, geçen gün arkadaşlar arasında konuşurken söylemiştim. Lacivertle siyahı bi türlü giyemiyorum. Giyen nasıl giyiyor, nasıl yakıştırıyor onu da bilmiyorum. Lacivertle siyahın yakıştığı tek "şey" Rolex'in Batman modeli [emoji52]Ama batman için bile o mavinin tonu yüzünden iki yıl kararsız kalıp 100 kere deneyip sonra alabilmiştim.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiPeki Rolex'in bu hamlesinden sonra supriz bi bezel rengiyle gmt gelir mi ne dersin?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 51 misafir
|