TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Vostok Modlama Hakk覺nda Detayl覺 Bilgiler

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: Vostok modlama bilgi

Mesaj SelAc » 03 Ara 2018, 23:07

Kakefe yazd覺:
SelAc yazd覺:Kendi tepesini kullanmak istiyorum. Milinin uzunluu 繹nemli. 090, 150 ya da 710 kasa d羹羹n羹yorum.
Teknik acidan bir sorun yok. ucune de olur..yanliz 150 ve 090 da 960 kasada kullandiginiz tepe kisa gelir sanirim. O kasaya ait tepe gerekebilir.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ok teekk羹r ederim
@zamankoleksiyoneri
Kullan覺c覺 avatar覺
SelAc

Ya: 44
Kay覺t: 16 Eyl 2018, 21:10

Mesaj Okanito » 03 Ara 2018, 23:18

cbmad yazd覺:tsf ad覺n覺n kullan覺lmas覺nda forum y繹neticilerinin muvafakati var m覺 bilmiyorum hen羹z teyit gelmedi. tsf nin bir sonraki projesi bu olmas覺 bence 癟ok uygun olur. 繹n haz覺rl覺k anlam覺nda ayr覺 bir bal覺kta ve mail irtibat覺 ile liste yap覺l覺rsa aa覺 yukar覺 ka癟 kii olabilecei g繹r羹lecektir, tsf y繹netimi de bu talebe ve yap覺lacak ilk g繹r羹me sonu癟lar覺na g繹re karar verebilir.

Burak abi (Bond) destekliyor. Rus saatleri konusunda forumda bilgili Kakefe ile de g繹r羹t羹m. Konu a癟覺l覺p saat se癟imi tart覺覺labilir ama konsensus bulunmazsa uzayabilir s羹re癟, o y羹zden de bir model bulunup foruma sunulmas覺 daha salam gibi duruyor..

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullan覺c覺 avatar覺
Okanito

Ya: 29
Kay覺t: 10 May 2012, 13:49

Mesaj Ankthas » 04 Ara 2018, 00:03

Pek 癟ok kiinin beendiini g繹zlemlediim(ahsen benim de favorim) sandwich kadran & 120 kasa(her ne kadr klasik bir Vostok kasas覺 olmasa da her bilee uygun boyutu) & baton kollu Vostok - Amphibia SE bu i i癟in uygun olabilir, tabi custom eyler eklenmeli ki 繹zel olsun. Bir adet SKX tarz覺 bezel ve insert'羹 bir de clean bezel verilebilir yan覺nda. 150 dolar civar覺nda olursa 200 adet 癟ok rahat sat覺l覺r diye d羹羹n羹yorum. Fiyat覺n uygun olmas覺 i癟in bilezik yerine nato kay覺a ve kutusuz olmas覺na da kimse hay覺r demez bence.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj CptOz » 04 Ara 2018, 00:19

Bu konuyla hem vakit hem de emek olarak ilgilenebilecek bir 羹ye TSF Vostok '' special edition'' saat projesi ad覺 alt覺nda bir konu a癟arsa iyi olur. 襤steyen dier 羹yelerden de destek al覺r. ahsen ben isterim ama her an i dolay覺s覺yla yar覺 yolda b覺rakmam s繹z konusu olabilir. O konu alt覺nda kasa, kadran ve bezel gibi ekstralar i癟in ortak (veya genel) bir karar verilerek harekete ge癟ilebilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj Okanito » 04 Ara 2018, 00:27

Tamam ben birazdan bilgisayara ge癟ip konuyu a癟aca覺m :)

IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullan覺c覺 avatar覺
Okanito

Ya: 29
Kay覺t: 10 May 2012, 13:49

Mesaj Bond » 04 Ara 2018, 00:30

Arkadalar herkese merhaba 癟ok 繹nceden beri akl覺m覺zda olan bir proje asl覺nda ama b羹t癟elendirme, adet ve model gibi kriterler konusunda ortak bir karara varmak laz覺m. Basit bir proje olduktan sonra bence anlams覺z. Ger癟ekten bize 繹zel olacak bir model yap覺labilirse elbette akl覺m覺zda baka projeler olmas覺na ramen makul fiyatland覺rma ile bunu da yapt覺rma imkan覺m覺z olabilir.

Hen羹z konumad覺k ama Kakafe arkada覺m覺z destek vereceini s繹ylemi Brera'ya. Bende kendisi ile haberleeceim k覺sa zamanda. Rus saatleri ile ilgili baka tecr羹beli ve bilgili arkadalar覺m覺zda mevcut forumda onlarda katk覺da bulunur ise daha rahat ilerlenir. Ben ahsen Ankthas'覺n g繹nderdii modeli bir hayli beeniyorum ve ilk rus saatim olmas覺na hay覺r demem :) Ama bildiim kadar覺 ile bu Rus projeleri 繹zellikle meranom'un yapt覺klar覺 癟ok yava ilerliyor. Senelerdir s羹ren projeler var. Belki Vostok i癟in farkl覺 kanallardan talepte bulunulabilir. u an tam arat覺rmad覺m biraz ekstra bilgi edinince ayr覺 konu a癟覺l覺p elbette duruma bakabiliriz.

Selamlar
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj CptOz » 04 Ara 2018, 00:30

Brera yazd覺:Tamam ben birazdan bilgisayara ge癟ip konuyu a癟aca覺m :)

Aslan Okan... bakal覺m sonu癟ta paketten ne 癟覺kacak.Balamak yolun yar覺s覺 zaten, imdiden hay覺rl覺 olsun diyelim...
Burak bey, meranom olmadi komandirskie. com da olabilir. Baka alternatiflere de bak覺labilir tabii. Umar覺m yak覺an bir proje olur...
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj cbmad » 04 Ara 2018, 00:37

Deniz, kasa ve kadran vostok amphibian tarihi a癟覺s覺ndan anlamli Ama 繹ncelik say覺sal yeterlilii salayabilir miyiz, kat覺l覺m icin say覺 繹n kontrol羹n yap覺lmas覺 olmal覺 bence. Henuz iin en ba覺nda olunduu i癟in henuz bir tasar覺m se癟ilmeden bir bal覺k a癟覺p ( sayfalarca +1 yazmak yerine ) bir bal覺kta irtibat i癟in mail adresi verip bir ay gibi s羹re sonucunda say覺ya bakabiliriz. Tabi say覺n kakafe 襤spanya veya benzer vostok proje bedelini paylamssi iyi olabilir. Yine Kasa kadran detay se癟iminde kakafe in 癟ok katk覺lar覺 olacakt覺r. Bir ay gibi bir s羹re belirlesek mesela, yakla覺k say覺 100 羹zerinde olur ise bu kez tsf olarak proje konusulur, tasar覺m ve kat覺l覺m bal覺klar覺 a癟覺labilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
cbmad

Ya: 46
Kay覺t: 16 Au 2012, 13:47

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 51 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners