Bumega selam,bumega yazdı:Nazim bey sizde hep metal bilezik modeller gorsek de bence bileginize dress tarzi saatlerde cok yakismis. Lange flyback chrono ise favorim oldu. Muthis durmus sizde. Yeni bi rm dense bunu gormek isterim kolunuzda. Guzel bi seyahat olmus. [emoji1303]
coolfire yazdı:Umut hocam bence de panerai kadranı olabildiğince sade olmalı. En fazla small second kaldırıyor. Tarih penceresi zaten hiç uymuyor pamlere...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Umutt yazdı:Tolgi06 yorumum; tek kelime ile muhteşem.. Kadrandaki detay işçilik, kadrana gömülü g ve s işlemeleri, kadrandaki mavinin renk derinliği.. Denemeniz lazım, gerçekten çok iyi.. Ama fiyat için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, 55.000 tl etiketi çok abartılı buldum.
Caner dostum fotolarda anlaşılmıyor, saat cidden çok güzel, o kadranın gün ışığında kendisine aşık edemeyeceği bir saat sever yoktur diye düşünüyorum. Sinan Bey in Gs sini de denedim o da kesinlikle çok özel ama tarzları farklı diye düşünüyorum.
Bumega teşekkürler yakıştırdığınız için, aynen dediğiniz gibi, fiyat çok abartılı bence de.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 65 misafir
|