ozgtegin yazdı:MrLondoner yazdı:ozgtegin yazdı:Fosfor uygulaması amatör olarak bence gayet başarılı ama saat Seiko Sea Urchin olmaktan çıkmış gibi. Kadran içiyle bu kadar oynanmasa daha iyiydi sanırım...
Biraz gec bir cevap olacak sanirim, malum is yogunlugu
Otomatik saat dunyasina ilk adim atmak icin aldigimdan olsa gerek ve de homage saatlere pek fazla saygi duymadigimdan dolayi kadrani degistirerek daha sade bir gorunume kavusturmayi hedefledim.
Kotu mu oldu? Bana sorsalar hic pisman degilim.
Uzun lafin kisasi Mod Tanrilari bu saatin adini fisildadi ve istekleri yerine getirildi.
Saygilar.
Seiko'nun homage saati olduğunu veya ürettiğini sanmıyorum. Rolex Submariner çakması olarak görüyorsunuz sanırım. Bu konular burada daha önce de çok tartışılmış. Bence tekrar söylüyorum saate yazık olmuş. [emoji16][emoji12]

Ortada ciddi bir emek var, sadece bunun için bile takdire şayan

Bu kadar kısa zamanda ve ilk denemede bu kadar iş yapmak cidden büyük bir başarı, tebrik ederim. Saate gelecek olursak, karanlıkta lume'lü halini oldukça beğenmiş olsam da gündüz kullanımında ben de orjinal halini tercih ederdim, özellikle lume'lü rakamlar biraz taşmış gibi geldi.
Bu arada Louvre'a gittim ama Sea Urchin falan görmedim, olsa olsa bildiğimiz kestane vardır orada

Ayrıca bu yazı nereden alınmış bilmiyorum belki orada yeterince linç edilmiştir ama "Rolex'i Rolex yapan Seiko'dur" nasıl denebilir aklım almıyor?