Günün starı Zenith Cohiba idi
Ground yazdı:Umut bey bence bu size çok yakışmış.
Cartier ballon u çok beğenirim.
Çok karakterli bir saat. Kendini belli ediyor bilekte.
Feminen diyenler de var. Kadın ölçülerde çok modeli var tabi.
Size de güzel gitmiş
bu denedikleriniz arasında en güzel bu saat durmuş gerçekten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
umut bey sizin de bileğiniz ince, dolayısıyla tank gibi reverso gibi dikdörtgen kasa saatler size çok yakışıyor. Fırsatını bulursanız kaçırmayınUmutt yazdı:Sinan Bey teşekkürler dönüş için, Ballon Bleu yu ben de çok beğeniyorum, çok karakterli bir tasarım. Bence ilerleyen yıllarda Tank gibi, Santos gibi ikonik bir model olacak. Ancak fiyat biraz soğutuyor beni bu modelden (10 bin eur yanlış hatırlamıyorsam)
Görkem Bey teşekkürler dönüş için,
Kıvanççım yüksek boyuta rağmen cidden kolda dengeli durduğunu düşünüyorum Zenith Pilot formunun, Cohiba yı da extra beğendim, kadran işçiliği fevkalade
debra yazdı:umut bey sizin de bileğiniz ince, dolayısıyla tank gibi reverso gibi dikdörtgen kasa saatler size çok yakışıyor. Fırsatını bulursanız kaçırmayınUmutt yazdı:Sinan Bey teşekkürler dönüş için, Ballon Bleu yu ben de çok beğeniyorum, çok karakterli bir tasarım. Bence ilerleyen yıllarda Tank gibi, Santos gibi ikonik bir model olacak. Ancak fiyat biraz soğutuyor beni bu modelden (10 bin eur yanlış hatırlamıyorsam)
Görkem Bey teşekkürler dönüş için,
Kıvanççım yüksek boyuta rağmen cidden kolda dengeli durduğunu düşünüyorum Zenith Pilot formunun, Cohiba yı da extra beğendim, kadran işçiliği fevkalade
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: kordonman ve 82 misafir
|