Mandos yazdı:Creationwatches siparişinde isim ve adres için Türkçe karakter kullanıyor musunuz yoksa sadece İngilizce karakter mi kullanılmalı?
Metal06 yazdı:Merhabalar. Tekzen'de bazı saatleri piyasadan daha uygun fiyatlarda gördüm. Orjinalliğinde sıkıntı olur mu acaba ?
Pardayan yazdı:Metal06 yazdı:Merhabalar. Tekzen'de bazı saatleri piyasadan daha uygun fiyatlarda gördüm. Orjinalliğinde sıkıntı olur mu acaba ?
Tekzen bir yapı market, saat alımı konusunda doğru bir adres olduğunu sanmam.Zaten olsa olsa bazı moda marka saatlerini satıyordur. Yanlışsam düzeltin. Hangi saat kaç para mesela ?
Metal06 yazdı:Pardayan yazdı:Metal06 yazdı:Merhabalar. Tekzen'de bazı saatleri piyasadan daha uygun fiyatlarda gördüm. Orjinalliğinde sıkıntı olur mu acaba ?
Tekzen bir yapı market, saat alımı konusunda doğru bir adres olduğunu sanmam.Zaten olsa olsa bazı moda marka saatlerini satıyordur. Yanlışsam düzeltin. Hangi saat kaç para mesela ?
Tİssot Le locle 2200 TL
Pardayan yazdı:Metal06 yazdı:Pardayan yazdı:Metal06 yazdı:Merhabalar. Tekzen'de bazı saatleri piyasadan daha uygun fiyatlarda gördüm. Orjinalliğinde sıkıntı olur mu acaba ?
Tİssot Le locle 2200 TL
Bahsettiğiniz saat T006 ise zaten iç piyasada normal fiyatı o kadar.
"https://www.cimri.com/kol-saatleri/en-ucuz-tissot-t0064071103300-le-locle-powermatic-erkek-kol-saati-fiyatlari,40269505"
Tekzen güvenilir, şüpheniz olmasın..Metal06 yazdı:Pardayan yazdı:Metal06 yazdı:Pardayan yazdı:Metal06 yazdı:Merhabalar. Tekzen'de bazı saatleri piyasadan daha uygun fiyatlarda gördüm. Orjinalliğinde sıkıntı olur mu acaba ?
Tİssot Le locle 2200 TL
Bahsettiğiniz saat T006 ise zaten iç piyasada normal fiyatı o kadar.
"https://www.cimri.com/kol-saatleri/en-ucuz-tissot-t0064071103300-le-locle-powermatic-erkek-kol-saati-fiyatlari,40269505"
Kızılayı gezdim 3000'den aşağı yok. Gerçek saat sitelerinde de 3000 civarı. 3 4 yerde bu seviyede. Tekzen, istanbulbilişim, gittigidiyor,webdenal gibi siteler. Az farkta yok ama güvenilebilir mi acaba?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetemin, Ergİn ve 43 misafir
|