TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart'ın Kalbi Tekledi!

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Steinhart'ın Kalbi Tekledi!

Mesaj Clk » 07 Şub 2011, 17:53

sedir yazdı:
clk yazdı:Sorunu Günther ile paylas. Istanbul'da bir saatciye yaptiracagini ve faturayi kendisine gönderecegini belirt. Herhangi bir sorun olmaz...

Bu yaklaşım kişisel iyi niyet ilişkileri dahilinde mi yoksa resmi dağıtıcı ve servis olmayan ülkelerde Steinhart'ın tercih ettiği bir yol mu? Servis için oldukça cazip bir yaklaşım ve kullanıcı tercihini Steinhart'a çevirebilecek kadar önemli gördüm.

Hocam, bu Steinhart'in gümrüklü ülkeler icin yapmis oldugu bir uygulama. Sonucta bu tip sorunlarin tamiri at ile deve degil. Günther, problemin önceden bildirilmesi durumunda faturayi üstleniyor. Bizimde Steinhart firmasini secerken göz önüne aldigimiz faktörlerden bir tanesidir bu...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 07 Şub 2011, 17:54

NickyNick yazdı:Saat hiç düştü mü, ya da küçük de olsa bir darbe aldı mı?

Benimde 2-3 saat önce sormak istedigim bu idi ama arada calismak lazim :D Darbe almadan böyle birsey pek mümkün gözükmüyor...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj burak1978 » 07 Şub 2011, 20:37

Saatte böyle bir sonuca yol açacak bir darbe olmadı. Gece kolumdan çıkardığımda çalışıyordu. Sabah elime aldığımda durmuştu. Ancak en doğru teşhis uzmana göstermek. İstanbul'da tavsiyeniz olur mu?
Kullanıcı avatarı
burak1978

Mesaj Bond » 08 Şub 2011, 13:09

Geçmiş olsun Burak. ETA/Unitas 649X serisi uzun vade performansı ve sağlamlığı ile ünlü bir mekanizma gerçi ama inşallah önemli bir sorun değildir. Steinhart ile bağlantı kurduktan sonra her iki yoluda izleyebilirsin sanırım garanti durumu için. Bildiğim kadarı ile bazı durumlarda kargo masrafınıda karşılıyorlar, bu şekilde ise bence firmaya yollaman daha mantıklı olabilir.

Tamir ve bakım amaçlı gidip gelen ürünler için özel bir gümrük uygulaması olması lazım ülkemizde. WUS Steinhart forumlarından farklı problemlerin çözümü adına benzer birkaç uygulama hatırlıyorum. Günther Steinhart bu tarz konularda oldukça ilgili ve titiz davranıyor. En uygun şekilde halledeceklerdir LSE'nin problemini. Gelişmeleri bizlerlede paylaşırsın. Günther oldukça meşgul son günlerde, Sabine ile bağlantı kurman ve TSF üyesi olduğunuda belirtmen işlemleri hızlandırabilir. Kullanmak istersen Sabine Geissler'in direk e-mail adresini ekliyorum.

Steinhart Timepieces / Sabine Geissler: geissler@steinhartwatches.de
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj burak1978 » 09 Şub 2011, 14:24

Bond, çok teşekkür ederim. Günter'e mail attım. Dediğin gibi yoğun ise Sabine ile temasa geçmem daha doğru olabilir. Gelişmelerden haberdar edicem forumu da...
Kullanıcı avatarı
burak1978

Mesaj burak1978 » 09 Şub 2011, 16:52

Az önce Steinhart'tan cevap geldi. Lokal olarak imkanlara bakmamı ve maliyeti kendilerine bildirmemi istediler. Daha öncede sordum ama arada kaynayıp gitti sanırım, tavsiye edebileceğiniz bir bakım merkezi/usta var mıdır? PM de atabilirsiniz. Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
burak1978

Mesaj Modern60 » 10 Şub 2011, 01:08

Bu işi bengisaat halledebilir zannedersem? Ama herhalde bu sorunuzu okumadı! İsterseniz bir mail atıp sorabilirsiniz. Bir çok saati tamir etmiş olduğuna göre bunu da halledebilir. Unitas 6497/98 çok basit ve mantıklı tasarlanmış bir makinedir. Bulunduğunuz yerde ani bir elektrik deşarjı olmuş ve manyetik alan yaratmış olabilir mi? Eğer saat herhangi bir biçimde sert darbe almamışsa, siz hissetmeseniz de manyetik alan durdurur ve çalışmasını engeller.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj bengisaat » 12 Şub 2011, 06:12

Selamlar,
1 haftadır internete giremedim .
Hayırlısı ile büyük oğlumun nişan töreni için Balıkesir'deydim şöyle bir gezineyim derken bu konuyu gördüm.

Saatte resimlerden anlaşılabildiği kadarıyla önemli bir sorun görünmesede yakından incelemekte fayda var.

Momentus da çalışmaya başladım hafta içi eminönünde merkez serviste akşam 18.30 a kadar çalışıyorum cumartesi günleri 14.30 dan sonra veya pazar günleri tüm gün müsaitim görüşebiliriz.

Muhtemelen basit bir arızadır ve masrafsız halledebiliriz diye düşünüyorum.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Önceki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners