Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun meslektaş! Seni yoksa mikromekanik mühendisliğine mi alsak napsak? Ben de üretim olmasa da mekanizma karıştırmak istiyorum ama vaktimin olma ihtimali yok. Artık sana moral ve fikir desteği sağlamaya çalışırız buradan. Bence çok iyi etmişsin bu kararı vermekle
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Madem ciddisin, benimle e-mail'den iletisime gec de bu alet edevat agir bisey degilse ve donmeme yetisecekse valizde yer acayim sana. Ustume duseni yapmis olurum. Su Poljot gibi bisey yaparsin belki Aslinda benim de aklimda hep engraved dial var. Lume'yi de uzerine yapistirmak yerine engrave'den sonra olusacak cukurlara yerlestirirsin ve dial'in geri kalan kismi ile ayni yukseklikte olur. Crown'un uzerine de isminin ve soyisminin bas harfleri
@sedir, teşekkür ederim. kopya her zaman serbest bu yolda
@emre08, eyvallah Emre. bahsettiğin engraved dial zannedersem sandwich dial. benim aklımda da sandwich dial var. yani alttaki katman luminovalı. üst katmanın kesildiği kısımlar yani. umarım anlatabilmişimdir. en yakın zamanda senden bir ricam olabilir
Ustalarım sorularımdan bazılarına keşke cevap verseler de ben de alıp cesareti makineyi sipariş etsem keşke
Niyet ettim Allah rızası içün Punk'a yanıt vermeye Punk, bence yapabilirsin. Denemekten ne çıkar. Süper proje olacak, ben de takipteyim.. Başarılar diliyorum, Allah muvaffak etsin..