TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kral Çıplak Mı? Mekanik Saatler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kral Çıplak Mı? Mekanik Saatler

Mesaj kilimanjaro » 03 Eki 2018, 14:57

ekdellal yazdı:
Pardayan yazdı:
kilimanjaro yazdı:
Pardayan yazdı:Forum edebiyat forumuna döndü... İçimizde ne şairler ne yazarlar varmış da farkında değilmişiz. :P ;)

eğitimci pardayan ... lafınız çagrı91 e ise ......
.......

halt etmişiniz.

arkadaş, emek vererek çok güzel açıkladı .... sevgiler .... öpüldünüz.

Bu ne biçim bir mesajdır ?. Böyle hakarethamiz saçma sapan mesajlara cevap vermek adetim değildir ama size vereceğim . Ne Çagrı 91 i ?, Mekanik saatlerle ilgili bu başlık altında - bende dahil olmak üzere- tüm arkadaşların paylaşımlarını duygularını, sadece mekanik saat değil, saat tutkularını anlatışlarını- yine bende dahil- belirtmek için bir mesaj attım, bu nasıl bir üslupla cevaptır ?. Okuduğunuz cümleyi anlamıyorsanız bir daha okuyun, 10 a kadar falan sayın öyle cevap yazın. Asıl siz halt etmişsiniz.

Eğitimciyi düzeltmek bana düşmez ve mobilden yazarken typo hatası olduğunun farkındayım, lakin takıntılıyım;

“Hakarethamiz” değil “hakaretamiz”
“bende dahil” değil “ben de dahil” olacak.

Gerisine ve aradaki kavgaya karışmam [emoji41]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunu atlamışım çok güldüm klavyenize sağlık.Ben kavga etmem :lol:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj sieger » 03 Eki 2018, 15:29

O halde neymis, quartz passatsa, mekanik aston martin db5 :) :geek:
Resim
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj manil » 03 Eki 2018, 16:57

Başlık kapansa ne olacak ki, başka başlık altında herşey devam edecek. Bence asıl sıkıntı şu, bir kısım üyeler gerçekten görsel ya da bilgi anlamında içerik katabilmek için ciddi zaman ve emek harcıyor. Örneğin bir örnek vereyim, fena sayılmayacak makine ile çekilen bir fotoğrafın temel seviyede işlenmesi ve yüklenmesi zaman alan bir şey. Bu arada fotoğraf çekimi derken görsel olarak belli bir standart üstü fotoğraftan bahsediyoruz, zahmetli yani.

Bir diğer açıdan, forumda mükemmel entrylerde saat deneyimlerini bizlerle paylaşan üyeler var, okudukça insanın ufku açılıyor ve horolojik bilgi olarak bir üst segmente geçiyorsunuz.

Bir diğer tarafta ise google'a gidip > "rolex saat özellikleri..." > control+c > shift+tab> TSF forum sayfası > control+v

Şeklinde bilgi veren ve üstüne üstlük, kerameti kendinden menkul şekilde otorite olan üyeler var. Bu tarz yazılara şahsen itibar etmesem de aleyhine bir şey yazmıyorum zira, sonuçta burası demokratik bir ortam, herkes eşit haklara sahip. Yalnız şunu da unutmamak gerekiyor ki, mantık dışı hareketler kaliteli içerik üretimini çok olumsuz etkiliyor. Uzun vadede sürdürülebilirlik açısından bu husus, forum trollüğünden çok daha önemli.

Bu duruma ek olarak, ara sıra trollük yapmakta da fayda var, foruma heyecan geliyor. [emoji23]

Sent from my E6633 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj sieger » 03 Eki 2018, 17:06

@manil, ben de ayni amacla biraz da ortam sakinlesin diye db5imi ortaya surdum! daha ne yapalim. Ayrica agzina saglik gercek bilgi ile google farkli seyler hakkaten. :super:

Diger yandan senelerdir takip edip, yazmak konusunda asla kendimi yeterli gordugumden yazmazdim, ancak bu kadar guzel bir ortamda tartismanin adinin bile gecebilmesi biraz uzucu tabii ki, hepimiz ozunde saat seven, bu sevgimize deger veren, birbirimizi anlayabilen insanlariz: mesela gecen youtubeda bir videoya denk geldim, hangisiydi hatirlamiyorum bile ama, adam diyordu ki, `saati aldigim gece onunla uyudum` yani bunu gercekten anlayip rahatlikla empati yapabilecek bir topluluk olmak gercekten cok guzel. Umarim kimse kirilmaz, bu guzel paylasimlara devam ederiz.

Cok saygilar sevgiler, ayrica kral ciplak olsa da kral.
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj ekdellal » 03 Eki 2018, 18:42

sieger yazdı:ayrica kral ciplak olsa da kral.

Ahaaa haaa bu iyiydi [emoji1303]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj asymptote » 03 Eki 2018, 18:53

Bütün bu tartışmalardan ortaya çıkan sonuç: Krala selam, damara devam!.. ;) 8-)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj ibrahim223 » 03 Eki 2018, 19:01

Hakkımızda hayırlısı.. [emoji4]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ibrahim223

Mesaj CptOz » 03 Eki 2018, 19:03

ibrahim223 yazdı:Hakkımızda hayırlısı.. [emoji4]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hayırlısı, bu gidişle kraliçe de çıplak kalabilir. [emoji12]

Kralı çıplak bırakan zanlıyı da tarihin tozlu sayfalarından buldum, aha aşağıda...

Resim
Kullanıcı avatarı
CptOz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 200 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners