TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kral Çıplak Mı? Mekanik Saatler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kral Çıplak Mı? Mekanik Saatler

Mesaj Pardayan » 02 Eki 2018, 18:22

kilimanjaro yazdı:
Pardayan yazdı:Forum edebiyat forumuna döndü... İçimizde ne şairler ne yazarlar varmış da farkında değilmişiz. :P ;)

eğitimci pardayan ... lafınız çagrı91 e ise ......
.......

halt etmişiniz.

arkadaş, emek vererek çok güzel açıkladı .... sevgiler .... öpüldünüz.

Bu ne biçim bir mesajdır ?. Böyle hakarethamiz saçma sapan mesajlara cevap vermek adetim değildir ama size vereceğim . Ne Çagrı 91 i ?, Mekanik saatlerle ilgili bu başlık altında - bende dahil olmak üzere- tüm arkadaşların paylaşımlarını duygularını, sadece mekanik saat değil, saat tutkularını anlatışlarını- yine bende dahil- belirtmek için bir mesaj attım, bu nasıl bir üslupla cevaptır ?. Okuduğunuz cümleyi anlamıyorsanız bir daha okuyun, 10 a kadar falan sayın öyle cevap yazın. Asıl siz halt etmişsiniz.
Kullanıcı avatarı
Pardayan

Mesaj kilimanjaro » 02 Eki 2018, 18:32

Pardayan yazdı:
kilimanjaro yazdı:
Pardayan yazdı:Forum edebiyat forumuna döndü... İçimizde ne şairler ne yazarlar varmış da farkında değilmişiz. :P ;)

.......

halt etmişiniz.

Bu ne biçim bir mesajdır ?. Böyle hakarethamiz saçma sapan mesajlara cevap vermek adetim değildir ama size vereceğim . Ne Çagrı 91 i ?, Mekanik saatlerle ilgili bu başlık altında - bende dahil olmak üzere- tüm arkadaşların paylaşımlarını duygularını, sadece mekanik saat değil, saat tutkularını anlatışlarını- yine bende dahil- belirtmek için bir mesaj attım, bu nasıl bir üslupla cevaptır ?. Okuduğunuz cümleyi anlamıyorsanız bir daha okuyun, 10 a kadar falan sayın öyle cevap yazın. Asıl siz halt etmişsiniz.

saydım yine sizi optüm sayın parıldayan ... hörmetler
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj CptOz » 02 Eki 2018, 19:02

Eğitimli insanların da atışması daha bir zevkli ve seviyeli oluyor... [emoji16] herkese hörmetler...

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj ekdellal » 02 Eki 2018, 19:39

Pardayan yazdı:
kilimanjaro yazdı:

.......

halt etmişiniz.

Eğitimciyi düzeltmek bana düşmez ve mobilden yazarken typo hatası olduğunun farkındayım, lakin takıntılıyım;

“Hakarethamiz” değil “hakaretamiz”
“bende dahil” değil “ben de dahil” olacak.

Gerisine ve aradaki kavgaya karışmam [emoji41]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj CptOz » 02 Eki 2018, 20:18

Takıntılarımızı kendimize saklamakta fayda var, burası kimsenin Türkçe dersi vereceği bir yer değil bence...

Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj ekdellal » 02 Eki 2018, 20:23

ozgtegin yazdı:Takıntılarımızı kendimize saklamakta fayda var, burası kimsenin Türkçe dersi vereceği bir yer değil bence...

O sence

Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj CptOz » 02 Eki 2018, 20:26

Typo denmez ona imla denir. Ders vermeden önce aynaya bakın... eleştirmek isterken hata bulmak kolaydır...

Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj ekdellal » 02 Eki 2018, 20:36

ozgtegin yazdı:Typo denmez ona imla denir. Ders vermeden önce aynaya bakın... eleştirmek isterken hata bulmak kolaydır...

İngilizce olması yanlış olmasını gerektirmez. Kabul etmesen de, başkasının avukatlığını yapsan da, yukardakiler bir eğitimcinin yapmaması gereken hatalardı, ben de düzelttim. Sana ne oluyor ki?

Son dönemlerde peydah olan hepi topu 3 üye yüzünden forum seviyesi yerlerde. İnşallah en kısa sürede eski huzura kavuşur TSF.

Kullanıcı avatarı
ekdellal

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners