TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Forumda Saat nerilerinde k覺s覺r d繹ng羹 var m覺 ?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumda k覺s覺r d繹ng羹 var m覺 ?

Mesaj kilimanjaro » 12 Tem 2018, 22:03

g繹rkemk yazd覺:470 dolara

sw200-1 mekanizmayla (Oris markas覺da ayn覺 mekanizmay覺 kullan覺yor)

bunu sat覺n alabiliyoruz mesela

Resim

G繹rkemk g羹zel konu a癟m覺s覺n arkada覺m.Ayr覺ca bu saatte 癟ok 覺k.Ben bir bakay覺m.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Re: Forumda Saat nerilerinde k覺s覺r d繹ng羹 var m覺 ?

Mesaj TSayiR » 12 Tem 2018, 22:03

Bu forumdaki hi癟bir saat sever, olumlu duyumlar almadigi, sat覺n al覺p tecrube etmedigi, ya da kolunda denemedii bir saati bir bakasina tavsiye etmeyecektir diye d羹羹n羹yorum. lkemizdeki kur art覺覺 da bizleri iki kere d羹羹nmeye itmekte, ya ikinci ele y繹nlendirmekte ya da zarari en az olana.Hatta ge癟enlerde bir balikta yazmistik, belkide y羹zde doksan覺m覺z monaco diyecekken bu kaygiyla moonwatch dedik. Moonwatch'覺n hem kullananlardan tecrubesi 癟ok, hem zarar覺 daha az.

Ayrica ben farkli bir durumdan bahsetmek istiyorum. Bu olay bir hobi, bir tutku ve bu durumdan haz aliyoruz. Farkli eyler denemek istiyoruz. elikse deriyle deniyoruz, deriyse natoyla. Hatta 繹ylelerimiz var ki saate g繹re giyiniyoruz :) Bundan dolay覺 da deiime en uygun olan覺 bakalar覺na 繹neriyoruz.

SM-J700F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
@WatchesTNC
Kullan覺c覺 avatar覺
TSayiR

Ya: 40
Kay覺t: 18 ub 2016, 14:17

Re: Forumda k覺s覺r d繹ng羹 var m覺 ?

Mesaj Ankthas » 12 Tem 2018, 23:11

Kakefe yazd覺:Haliosla ilgili parantez acayim. Halios seaforth un bu 3. parti satisi. Ilk parti 1 gunde , ikincisi 5 dakkada tukenince pre-order yapmaya karar verdi ki ben 3. parti den ancak alabildim. Delfin modelini sattigima cok pismanim . G繹z羹 kapali alinabilir. Crepasin birkac modeli ile birlikte deger kaybetmeyen tek microbrand markasi. Agustos sonunda saate kavusacagim insallah. ( Abyss Blue , sapphire bezel).
ve bilgi veririm ilgilenen olursa.

instagram @watchcolony

Hay覺rl覺 olsun, foruma bu saatin geliyor olmas覺 beni 癟ok sevindirdi kutu a癟覺l覺覺 bekliyoruz kesinlikle :champ:
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj g繹rkemk » 13 Tem 2018, 09:18

繹rnein ben risk ald覺m
Ball markas覺 ilk defa kendi 羹rettii bir mekanizmay覺 bir saatte kullanacakt覺 denedim (engineer M challanger)
bir ayl覺k s羹re 繹l癟羹t deil ama her ne pozisyonda b覺rak覺rsam b覺rakay覺m ister t羹m g羹n kolumda olsun ister bi g羹n olduu yerde yats覺n saat g羹nde +2 sn sap覺yor 癟ok iyi pozisyona g繹re ayarlanm覺

daha 繹nce hi癟 bir saattimde b繹yle birsey g繹rmedim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Kay覺t: 02 Eyl 2016, 14:57

Mesaj manil » 16 Tem 2018, 11:31

Forumda k覺s覺r d繹ng羹den, forumda 繹nerilen saatlerdeki k覺s覺r d繹ng羹ye evrilmi konu.

襤lk bal覺k i癟in yazay覺m dedim.

Forumda k覺s覺r d繹ng羹 olmuyor bence. K覺s覺r d繹ng羹n羹n ba ve son noktalar覺n覺 bir kii 羹zerinden tan覺mlad覺覺m覺zda kii baz覺nda (羹yelik kayd覺 - izleme - kat覺l覺m - saat edinim - yorum yapma - tavsiyede bulunma - saatten s覺k覺lma - yeni saat al覺m覺 - horolojiden s覺k覺lma - ...) tekrar kendi i癟inde s羹regiden bir durum var kanaatimce.

襤in g繹rsel k覺sm覺n覺 繹n planda tutulduunda s覺k覺lma ve k覺s覺r d繹ng羹ye girme s羹releri daha da k覺sal覺yor.

Teknik taraf覺na (mekanizma inceleme, s繹kme-takma, modlama gibi) yakla覺ld覺覺nda bu fasit dairenin k覺r覺ld覺覺n覺 d羹羹n羹yorum.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj mlm » 16 Tem 2018, 13:05

Hayat覺 繹zetlemisin An覺lc覺m. :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj manil » 16 Tem 2018, 13:54

mlm yazd覺:Hayat覺 繹zetlemisin An覺lc覺m. :champ:

champ champ :)
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj kilimanjaro » 16 Tem 2018, 20:13

manil yazd覺:Forumda k覺s覺r d繹ng羹den, forumda 繹nerilen saatlerdeki k覺s覺r d繹ng羹ye evrilmi konu.

襤lk bal覺k i癟in yazay覺m dedim.

Forumda k覺s覺r d繹ng羹 olmuyor bence. K覺s覺r d繹ng羹n羹n ba ve son noktalar覺n覺 bir kii 羹zerinden tan覺mlad覺覺m覺zda kii baz覺nda (羹yelik kayd覺 - izleme - kat覺l覺m - saat edinim - yorum yapma - tavsiyede bulunma - saatten s覺k覺lma - yeni saat al覺m覺 - horolojiden s覺k覺lma - ...) tekrar kendi i癟inde s羹regiden bir durum var kanaatimce.

襤in g繹rsel k覺sm覺n覺 繹n planda tutulduunda s覺k覺lma ve k覺s覺r d繹ng羹ye girme s羹releri daha da k覺sal覺yor.

Teknik taraf覺na (mekanizma inceleme, s繹kme-takma, modlama gibi) yakla覺ld覺覺nda bu fasit dairenin k覺r覺ld覺覺n覺 d羹羹n羹yorum.

Bie anlamad覺m kesin doktora yap覺yor bu da.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 48 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners