bumega 42 mm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bumega yazdı:Cok guzelmis ya bayildim buna.Umutt yazdı:
Kurmali bi mekanizma mi umut bey.
Guc rezervi nasildir acaba. Harika bi masa üstü olmus dogrusu cok şık. Fotoğrafta yaninda bi cisim olmayinca boyutlarını tam anlayamadim [emoji3] ama cok ufak bisey degil sanirim. Hayirli olsun.
hozburun yazdı:
hozburun yazdı:
afl yazdı:Hasan çok tebrik ederim![]()
Hemen belirteyim GP alabilmek herkesin harcı değildir. Bilgi gerektirir, zevk gerektirir, horolojiyi bilmeyi gerektirir.
Benim sevdiğim markalar, saatler bellidir genelde. Sen de bilirsin benim için öncelik artık, yılda 100 adeti geçmeyen elle üretim yapan, independent üreticilerde. Ama ana akım dersek en tepeye Lange'yi koyuyorum. Sonra Patek, VC, Breguet ve Rolex derim. Bu beşli haricinde ise çok çok takdir ettiğim ve zaman zaman bazıları için keşfedilmemiş hazine dediğim markalar var. Bunlar Sinn, Doxa, Montblanc, GO, Bovet ve GP. Bu yüzden GP almana çok sevindim, umarım kalıcı olur![]()
GP, tarihiyle, modelleriyle sanatıyla hakikaten popülaritesi ve değeri çok daha yukarıda olması gereken bir marka. Dostumuz aladağlı'nın da kullandığı 1945 vintage gibi özel modeller yanısıra, sendeki ikonik Laureato ( kasa yapısına geometri bayramı demişliğim vardır ama olsun) , dress 1966 lar, yine ikonik bridge serisi, ülkemizde çok bilinmeyen ama çok başarılı ve şık bir chronograph seri olan competizione gibi nefis saatler var.
Bir kere daha tebrik ederim. Çok çok özel ve yerinde bir seçim.hozburun yazdı:
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 13 misafir
|