TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj Serkanasn » 26 Nis 2018, 14:23

Fotoğraf çekmeyi unuttum lakin geçen hafta Antalya Belekte omega mağazasında yeni Omega Speedmaster racing 44.5mm olanları denedim siyah olan enfesti, lakin 32.000 TL fiyatı ile ulaşılabilir olmadığını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Serkanasn

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj Umutt » 27 Nis 2018, 17:59

ResimResimResim

ResimResim

Tempus da Nuri ve Bülent Bey e misafir oldum bugün. Sağolsunlar ikisi de son derece kibar ve dost canlısı insanlar, öncelikle sergiledikleri içten ve samimi yaklaşım kendilerine buradan teşekkür etmek isterim.

Saatlerin hepsi çok güzel, açıkçası beklediğimden daha başarılı. Moon edition’un mavisine bayıldım. White dress, benim favorim ve nacizhane görüşüm fiyatından oldukça fazlasını veriyor. Chrono da çok dengeli olmuş, kalite hissiyatı da oldukça yüksek.

43.5 mm yeşil Oris de bonus oldu, bu sayede denem fırsatı buldum, o da cidden çok güzel olmuş.

Tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Skywalker87 » 31 May 2018, 17:13

Resim

Aikon Chrono. Çok iyiymiş gerçekten, bu kadar beğeniceğimi tahmin etmemiştim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Skywalker87

Mesaj MertYe » 01 Haz 2018, 15:41

Skywalker87 :champ:

Bu konu iyice unutulmuş. Aikon u saymazsak Mayıs ayı boş geçmiş.

Resim

Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Sonnerie Minute Repeater Tourbillon. Adının uzun olduğuna bakmayın fiyat etiketi kesinlikle daha uzun :D

44mm kasa çapı, cam ve kadran arasında kendi etrafında ve aynı zamanda saatin tam ortasının yani kolların bağlı olduğu merkez etrafinda dönebilen flying tourbillon. Direk dünyanın yaptığı hareketin aynısı olarak düşünebilirsiniz. Diğer detaylarıyla ilgilide bilgi verebilmek isterdim ama nette pek detaylı bilgi bulamadim. Ama gördüğüm kadarıyla bir Rolex Deepsea kadar vardı kalınlığı. Kadrandaki renk detayları ve minute repeater ın çıkardığı o ses, o köpürmesi Anlayamazsınız veya Anlayamayız.

Resim

Tabi Minute Repeater ve Tourbillon olan bir saatten sonra fazlasıyla sade ve bence bu sadeliğinden dolayı inanılmaz güzel. Butik limitliymiş sanırım öyle söylediler ve bundan dolayı indirim yapılamıyormuş 7800 Euro civari liste fiyatı vardı. Gerçekten çok beğenmiş olsamda Longines Legend Diverda aşağı yukarı aynı etiketin TL versiyonuna sahip olunca ve iyi indirimler alınabilmesinden dolayı bu kasa tipinde saat düşünüyor olsam LLD ciddi oyun bozar gibi geliyor.

Resim

Mekanizma şu bu tartışmalarını bir yana bırakırsak bence gayet güzel bir saat. 10 gün power reserve e sahip kurmalı mekanizma. Saatin bileğime oturuşu ve duruşuda gayet hoşuma gitti.

Resim

Bu kadar dolaşıp siyah saat bakmasam ayıp olurdu. Hatta daha öncede bu bölümde paylaşmış olabilirim bu saati. Bvlgarinin Octo serisi ciddi anlamda hoşuma gidiyor. Tasarımlarında Genta imzasının olmasıda ayrı bir güzellik tabi.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Umutt » 02 Haz 2018, 08:28

Resim
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj khef » 02 Haz 2018, 09:59

Umutt yazdı:Resim

Umutt hemen destek vereyim. :thumbup:

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj ÜmitYüksel » 02 Haz 2018, 10:08

Güzelmiş Umut hocam al al[emoji51]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj Umutt » 02 Haz 2018, 10:46

Emrah Hocam, Umit Hocam damardan giriyosunuz valla ;)) ama hakkatten çok güzel yahu, ciddi heyecanlandırdı beni.

Bakalım, Omegayı sattıktan sonra hedefte bir saat var; ondan sonra belki ;)
Kullanıcı avatarı
Umutt

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 191 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners