TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çirkin Saatler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Çirkin Saatler

Mesaj Clk » 28 Oca 2011, 19:13

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj punk » 28 Oca 2011, 23:34

Saati zannedersem bir tek ben göremiyorum :)
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj herofb » 28 Oca 2011, 23:42

sanırım ben de özellikle Nicky'nin post olmak üzere bazılarını göremiyorum :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj nickynick » 29 Oca 2011, 00:27

herojd11 yazdı:sanırım ben de özellikle Nicky'nin post olmak üzere bazılarını göremiyorum :)

Biraz daha dikkatli bak herojd ;)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj nfs » 29 Oca 2011, 02:08

Bana da Corum Rolls Royce o kadar gelmedi rakiplerinin arasında :D .Sonuçta bi Rolls Royce Phantomun içinde iyi durabilir gibi :D .(ya da RR nin büyüsünden :P )
Kullanıcı avatarı
nfs

Mesaj Clk » 29 Oca 2011, 09:37

Ben yine ortaligi karistirmak istiyorum. Arkadasin bir tanesi 18 yasinda ilk arac olarak Fiat sahibi olmus, 50 yasina kadar sirasiyla markalar Renault, Toyota, VW, Audi, Mercedes gibi araclara sahip olmus. Bir gün Wiesmann satin alinca herkes " bu ne böyle!!!!! cirkin !!!!!, bir bo.a benzemiyor v.s. demis". Oysa ki Wiesmann, gayet exclusive bir aracmis ama Seiko5 (Renault) gibi her baba yigitin altinda olamayacagi icin (dikkat olmayacagi degil olamayacagi) hep dikkat cekermis ve hep cirkin bulunurmus v.s. v.s v.s.

Bilmem anlatabildim mi?

Güzeli cirkini kim belirliyor? Toplum mu? Fiyati mi? Sahis mi? Bir Orient yada Seiko 5'i (Ranault Megane, Fiat Palio, Hyundai v.s.) kim güzel buluyor? Dikkatli düsünüp dikkatli cevap verelim!!!!!!!!! Piranhaligimi azdirmayin benim..... :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 29 Oca 2011, 10:04

I love Weismann :champ: Bir tur isterim yanlız dostum şimdiden söyleyeyim :D

Resim
GT MF5
Resim
GT MF5
Resim
GT MF4
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Emre » 29 Oca 2011, 10:08

clk yazdı:Ben yine ortaligi karistirmak istiyorum. Arkadasin bir tanesi 18 yasinda ilk arac olarak Fiat sahibi olmus, 50 yasina kadar sirasiyla markalar Renault, Toyota, VW, Audi, Mercedes gibi araclara sahip olmus. Bir gün Wiesmann satin alinca herkes " bu ne böyle!!!!! cirkin !!!!!, bir bo.a benzemiyor v.s. demis". Oysa ki Wiesmann, gayet exclusive bir aracmis ama Seiko5 (Renault) gibi her baba yigitin altinda olamayacagi icin (dikkat olmayacagi degil olamayacagi) hep dikkat cekermis ve hep cirkin bulunurmus v.s. v.s v.s.

Bilmem anlatabildim mi?

Güzeli cirkini kim belirliyor? Toplum mu? Fiyati mi? Sahis mi? Bir Orient yada Seiko 5'i (Ranault Megane, Fiat Palio, Hyundai v.s.) kim güzel buluyor? Dikkatli düsünüp dikkatli cevap verelim!!!!!!!!! Piranhaligimi azdirmayin benim..... :D

Wiesmann / Cirkin ? (Vites topuzu haric guzel arabaymis) =D

Guzelligin ve cirkinligin goreceli olduguna kesinlikle katiliyorum lakin ayni sekilde bi insana cirkin gelen bi saat icin de o saatin fiyati 500.000 dolar da olsa yine cirkin gelecegini dusunuyorum. O saati guzel bulup takanlar da olabilir orasi birinci cumleyle ilgili. Her malin bi alicisi vardir.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 87 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners