Arladaşlar iyi geceler bu kadar nazımı çektiğiniz için öncelikle herkeze teşekkür ederim.
Saatim yeni kasa omega seamaster planet ocean 600M 43.5MM
Saatimi dün Ataköy galeria avm sami saatten aldım.Başta Süleyman bey ve tüm ekine benim gibi takıntılı biri ile uğraşıp saatime kavuşturdukları için teşekkür ederim.
Satın alma sürecine gelelim,
Biliyorsunuz uzunca bir süredir saat alma süreci içerisindeyim bilmeyenleri öncelikle linkteki konuma davet ediyorum.
viewtopic.php?f=62&t=27367#axzz55niXxHCgYılbaşına 4-5 gün kalmış kutu açan açana panerailer omegalar havalarda uçuşuyor
curuciatus abi limited edition seamasterı açmış her konuya girdiğimde duş almak zorunda kalıyorum
viewtopic.php?f=13&t=27166#axzz55n8aZEqWDedim bari bende kendime bir hediye alayım

İstanbul sınırlarında ki bütün saatçileri gezip saatleri inceleyip pazarlık yapıp ya satıcı arkadaşların tavırlana tutulup yada saatlerin tam içime sinmemesinden dolayı alışveriş yapmadığım için bir çoğuna tekrar gitmek istemedim.
Gitmediğim bi sami saat kalmıştı aradım hocam seamaster 300m varmı dedim
var dedi
po 600 m var mı dedim
var dedi
moonwatch dedim
oda var dedi
zenith pilot gmt mı dedim oda var demez mi dedim bekle geliyorum.
Bir kaç gün sonra gittim oturdum saatlere baktım
Zenith pilot çok büyük geldi bileğime,un marine kronometre çelik bilezik baktım roma rakamları için çok gençim dedim
breitling baktım diverların bezellerinde rakam olmamasını saçma buldum bezeli kullanacağımdan değil ama amacına uygun değil(hatırladın dimi ben mutfaktan su almaya üşenen adamım bezelle bir ömür işim olmaz) kalsın hacı abi dedim,kronometreli modellerin rakamları kesen krono pencerelerine takıldım onlarda kalsın dedim (krono tarih pencereleri indexleri yada rakamları bölüyor yada üzerine taşıyorsa bakarken beni çok yorar ve rahatsız eder)
Velasız o günde sami saatten elim boş çıktım ama nasıl söyleniyorum ve nazım hocamın kulaklarını çınlatıyorum boşa kendini yoruyorsun moy yapıştır rolex gmt masterı bak keyfine diyorum kendi kendime.
Neyse fazla uzatmak istemiyorum.
0 gmt mastera karar verdim bütçe ayarlaması yapmaya başladım bayileri arama süreci ürün stok sorması vs çevremdeki herkez en doğru kararı verdin rolex is rolex! söyle böyle derken gazı da aldım tamam işte rolex gelio

Bir gün işten çıktım geldim eve,evde hazırlıklar yapılmış sofrasıydı süslemesiydi vs dedim hayırdır inş eşim fazla dayanamadan azındaki baklayı çıkarttı 2.kez baba oluyordum şoklar genelde kısa sürer ya sayın forumdaşım bende uzun sürdü hala şoktayım çünkü oğlumuz 18 aylık ve daha çok erkendi.kontrollerdi kabullenme süreciydi derken zaman geçti omuzlarımdaki yükün bir kat daha arttığını hissettim Allaha şükür maddi manevi herşey tıkırındaydı ama gelecek korkusu,sorumluluk duygusu benim tek çoçuk olmam ve önceden ailemin yaşadığı sağlık problemlerinin izleri beni fazlası ile yıpratmıştı.
Doğumu,40ı,fotoğrafı,süsü,hediyesi,boku püsürü derken daha 40 günde bi gmt master parası harcıyacaktım canları saolsun hiç önemli değil ama 2.içinde eşit olmak zorundayım hemde hayat boyu o yüzden saat sevdasından tamaman vaz geçtim sonuçta ekmek değil ilaç değildi.
DevM edeceğim

biraz mola
Devam edelim

Dün için yurt dışından gelecek müşterim vardı Atatürk havalimanından almak için sözleştik,çıktım yola aklımda müşterimi alırım orda. Kaşıbeyaz a yada geliğe geçer birşeyler yer muhabbet eder oteline bırakır eve geçerim diye plan yaptım zamanlamamı yaptım çıktım yola aksaray civarlarındayken telefonum çaldı arayan havalimanından alacağım müşterim di açtım telefonu adam bana demez mi bindim uçağa kalkıyoruz şimdi diye bir anlaşmazlık olmuş ben thy ile gelecek sanırken meğersem o kendi yerel hava yolları ile geliyormuş tam 3 saatim vardı ve açtım.
Ataköy Galeria avm ye girdim bir şeyler atıştırdım biraz dolandım istemsizce kendimi sami saatin önünde buldum vitrine baktım baştan başa ardından girdim içeri, aklımda alışveriş yapmak yoktu ama ne olduysa,
Seamaster 300m 007 limited edition,po600m,zenith pilot gmt,un marine chromometer,bismillah paket panerai ve bir kaç breitling modeli denedim içlerinde bilek ölçüme en iyi uyan,içime en iyi sinen model bu oldu po 600m 43.5 mm oldu.
Takıntılı adamım ya ben bu vitrinden çıkan saati istemem vakumlu kutuda kapalı poşet isterim dedim

Tamam o şekilde de var gel seç hangisini istersen dediler hal böyle olunca tamamen içime sindi ve alıyorum dedim.
Çek aşşağı vur yukarı,pazarlık,kavga dövüş,gır gır makara derken saatimi almış oldum.
Aklın gmt masterda kaldımı diye soracak olursanız asla kalmadı gerçekten muazzam işçiliği olan kalitesini dünyanın kabullendiği ışıl ışıl bir saat anlatmaya gerek yok.
Ama alsaydım her saate baktığımda vicdani olarak kendimi rahatsız hissedebilirdim o yüzden cesaret edemedim çünkü öncelik sırasında annem babam eşim oğlum dünyaya gelecek çoçuğum lükslerimden çok çok öndeler.
İlerde zaman ne gösterir bilemiyorum ama saatimi elden çıkartmayı düşünmüyorum,bir kaç sene sonra yanına yivli bezel,jubile bilezikli lacivert kadranlı bi datejust koyarım gibi geliyor bakalım kısmet.
Umarım yazımı sıkılmadan okumuşsunuzdur ben elimden geldiği kadar duygularımı yansıtmaya çalıştım.imla ve yaZım hataları için kusura bakmayın lütfen telefondan yazıyorum.
Özel mesajla başının etini yediğim arkadaşlarda bu vesile ile benden kurtulmuş oldu

Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.