TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

saat satın alma maceram eski kasa planet ocean alınır mı?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: saat satın alma maceram eski kasa planet ocean alınır mı

Mesaj cash » 17 Ara 2017, 13:36

ulaşılması zor ve nadir olan her zaman değerli ve cezbedicidir ya yigidi öldür ama hakkını ver rolex bu satış stratejisi ni on numara uyguluyor ee saatlerde şahane olunca yapacak bişey yok maddi gücün el verirse ne olursa olsun bekleme süresi versede vermesede o saat gelip bileği buluyor :thumbup:
Kullanıcı avatarı
cash

Mesaj cash » 17 Ara 2017, 13:38

Bu arada rolex dünyasına daldik moy hocamin omega macerası nerde kaldı umarım almıştır saati hayirli haberini bekliyoruz moy hocam
Kullanıcı avatarı
cash

Mesaj Umutt » 17 Ara 2017, 13:42

Konu baya farklı mecralara taşınmış, Omega derken mevzu gelmiş yine Rolex e ;) Hem Omega ya destek ve hem de başlığa cevap vermek adına şu eski bilek fotosunu paylaşım, bugüne kadar satıp da bu kadar özlediğim az sayıdaki saatten biridir kendisi.

Resim
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj cash » 17 Ara 2017, 13:58

Umutt yazdı:Konu baya farklı mecralara taşınmış, Omega derken mevzu gelmiş yine Rolex e ;) Hem Omega ya destek ve hem de başlığa cevap vermek adına şu eski bilek fotosunu paylaşım, bugüne kadar satıp da bu kadar özlediğim az sayıdaki saatten biridir kendisi.

Resim

umutt hocam bu 8500 calibrenin kasasini 8900 calibreden daha çok beğeniyorum ben nedense yeni kasalar pek cazip gelmiyor bana master chronometre yaptım 3-4 bin koydum üstüne alırsan al ne biliyim diver saat zaten 8500 calibre de yeterince iyidi bence
Kullanıcı avatarı
cash

Mesaj Classy » 17 Ara 2017, 14:58

Moy bey, yazınızı okuyunca kendimi gördüm her ne kadar öğrenci olduğumdan ötürü sizin kadar bütçem olmasa da çektiğimiz sıkıntılar, küçük ayrıntılar, fiyatın bir orada bir burada farklı olması tamamıyla aynı gerçekten keyif alarak okudum. :D Ne güzel ki bu dediğimi gösterebiliyorum sizlere buyurun buda benim konum yazın açmıştım okuduğunuzda ne kadar benzer olduğumuzu göreceksiniz :D
Edit : Cümleye, konuya giriş tarzımız bile aynıymış şaşırmamak elde değil gerçekten. :D
viewtopic.php?f=62&t=26154#axzz51WEivy41
Kullanıcı avatarı
Classy

Mesaj moy » 17 Ara 2017, 16:10

Dostlar merhaba yoğun bir hafta sonu geçirdiğim için yaZamadım foruma.
Şimdi toparlanıp karşıya geçiyorum,aklımda ki modellere birdaha bakacağım.Annem babam eşim etrafimdaki herkez ne alıyorsan al yeter sende kurtul bizde diyorlar ama bakalım kısmet:))
Dmden gelen mesajlar var 3-4 arkadaş ta benim gibi kendine yılbaşı hediyesi olarak saat almak istiyormuş,aslında toplu alım yaparak daha büyük bir ıskonto alabiliriz :D
Bu arada hayatta en nefret ettiğim işlerden biri paranla rezil olmak karşılığını alamamak misal bir restorana girmek için asla sıra beklemem,marketten mutfak alışverişi yapmışımdır çalışmayan kasalar vardır mutlaka uyarır kasa açtırırım açmazlarsa yapacağnız işin ... diyip alışveriş sepetini orta yere bırakır çeker giderim.
O yüzden sıra beklemek makranın & temsilcinin afra tafrasını çekmek hiç bana göre değil.

O rolex bayisineki satış temsilcisi arkadaşta azına sıçılacaklar listesinde bayrakla işaretlenecek cinstenmiş,cidden nefret ediyorum insanları üstüne başına tipine göre yargılayan sınıflandıran insanlardan.

2010 yılında özel sipariş vererek bir vw scirocco aldım renginin donamımlarını istediğim gibi seçtim tam 3 ay bekledim ölüm gibiydi,
O aracı 2.5 sene kullandım baya bir eğlendim sonra bir heves ugruna aracımı satıp hep hayalimden olan vw golf R20 aldım norveç versiyon 2 litre 272 bg 4 çeker havai fişek bir araçtı motrunu stage 2+ a yükselttim tam anlamıyla 4 sene tepeledim sonra 2016 yılında 0 km bmw 4 cabrio aldım babamdan bana doğum hediyesi olacağı için özel siparş verip bekleme şansım yoktu showroomda bulunan opsiyonları olan bir aracı aldım.
Çıtayı hep yükselterek gitmeme ragmen 3 ay beklediğim özel sipariş sciroccomu öyle çok özlüyorum ki inanamazsıız

Neyse hazır ve nazır ufaklığın uyanmasını bekliyoruz çıkacaz :D
Aksam görüşmek üzere
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj Umutt » 17 Ara 2017, 16:30

cash yazdı:
Umutt yazdı:Konu baya farklı mecralara taşınmış, Omega derken mevzu gelmiş yine Rolex e ;) Hem Omega ya destek ve hem de başlığa cevap vermek adına şu eski bilek fotosunu paylaşım, bugüne kadar satıp da bu kadar özlediğim az sayıdaki saatten biridir kendisi.

Resim

umutt hocam bu 8500 calibrenin kasasini 8900 calibreden daha çok beğeniyorum ben nedense yeni kasalar pek cazip gelmiyor bana master chronometre yaptım 3-4 bin koydum üstüne alırsan al ne biliyim diver saat zaten 8500 calibre de yeterince iyidi bence

cash selamlar, ben de daha çok beğeniyorum cal. 8.500. Koleksiyon şiştiği için şu an almayı düşünmem ama ileride tekrar, uygun bir şey denk geldiğinde ikinci el olarak alırım muhtemelen. Aslında bir de biraz daha ince olsaymış tadından yenmezmiş..
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj darksilence » 17 Ara 2017, 17:31

cash yazdı:Bu arada rolex dünyasına daldik moy hocamin omega macerası nerde kaldı umarım almıştır saati hayirli haberini bekliyoruz moy hocam

O değilde bu konu bana da niyet bozdurucak gibi alimallah...korkuyorum... :D
"As the Years Go Passing By..."
Kullanıcı avatarı
darksilence

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners