TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

saat sat覺n alma maceram eski kasa planet ocean al覺n覺r m覺?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: saat sat覺n alma maceram eski kasa planet ocean al覺n覺r m覺

Mesaj darksilence » 15 Ara 2017, 23:17

moy yazd覺:
darksilence yazd覺:
moy yazd覺:ar覺ndan 45.5 mmlik planet ocean denedim
kasa boyutlar覺,kolumdaki hissi,kalitesi hereyi 癟ok g羹zeldi ite bu dedim fakat biraz inceledikten sonra bezelinin f羹me rengi olmas覺na tak覺ld覺m kadran覺 ise saki simsiyah deildi.

O rengin efsanelii orda zaten... :super: Simsiyah dersen eer al覺can bi Deep Black :thumbup:

Planet ocean 45.5 mm de deep black modeli varm覺 yoksa bahsettiniz baka bir marka model mi ?

Resim
Resim
8-)
Fiyat覺 40k TL yaln覺z... :D
En son darksilence taraf覺ndan 15 Ara 2017, 23:23 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 2 kere d羹zenlendi.
"As the Years Go Passing By..."
Kullan覺c覺 avatar覺
darksilence

Ya: 42
Kay覺t: 24 Au 2012, 13:09

Mesaj coolfire » 15 Ara 2017, 23:21

moy yazd覺:
coolfire yazd覺:B羹y羹k keyifle okudum yaz覺y覺. Forumlarda tam aranan kans覺n覺z :D

Seamaster 300 diyorum ben de se癟enekler aras覺nda. Asl覺nda en 癟ok houma giden saat ilk denediiniz Tag ama okuma zorluundan bahsetmisiniz.:

Almay覺 d羹羹n羹rseniz efsane ald覺覺m fiyat var. Fiyat覺 aldigim yeri ve fiyat覺 paylaabilirm isterseniz :)
Saat cidden tam bir tank o kadar g羹zel ki avm saat癟ilerinde gelip ge癟erken vitrine tak覺l覺yorum
zelden alabilirim detaylar覺 :)

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
coolfire

Ya: 48
Kay覺t: 16 Mar 2013, 14:53

Mesaj sedir » 15 Ara 2017, 23:35

ok g羹zel bir konu ve yaz覺 olmu. (Belki bal覺k daha g羹zel olabilir) Tebrikler.
Benim 繹nerim de; siz saat almay覺n, yani ii bitirmeyin, hep almaya gidin, tam ikna olmay覺n, ikna olacakken saat kalmas覺n, kay覺覺n覺n ipinin rengine filan tak覺l覺n, .... ama mutlaka buraya yaz覺n.
B繹ylece:
1. Hep beraber ho vakit ge癟iririz
2. Saatler, sat覺c覺lar, fiyatlar hakk覺nda bilgileniriz
3. Sizin de 10-20 veya hangi saate bak覺yorsan覺z o kadar bin TL'niz cebinizde kal覺r
4. S羹rekli yeni saat bakma zevkinden mahrum kalmazs覺n覺z

Yani hep beraber "kazan-kazan" durumunda oluruz, sadece sat覺c覺lar 羹z羹lebilir o kadar... ;)
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj moy » 15 Ara 2017, 23:52

darksilence yazd覺:
moy yazd覺:
darksilence yazd覺:
moy yazd覺:
Fiyat覺 40k TL yaln覺z... :D

Fiyat覺 g繹r羹nce verdiim tepkiye 癟o癟uk uaynd覺 eim hay覺rd覺r ne oldu dedi saatin fiyat覺na bak yaa dedim
O da onur al art覺l birini hepimiz kurtulal覺m dedi :lol: imdi olumuzu uyutmaya 癟al覺覺yor aile faciyas覺na sebep oluyordunuz say覺n darksilence
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan ba覺ms覺zl覺k olmaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
moy

Ya: 39
Kay覺t: 10 ub 2015, 16:41

Mesaj moy » 16 Ara 2017, 00:08

sedir yazd覺:ok g羹zel bir konu ve yaz覺 olmu. (Belki bal覺k daha g羹zel olabilir) Tebrikler.
Benim 繹nerim de; siz saat almay覺n, yani ii bitirmeyin, hep almaya gidin, tam ikna olmay覺n, ikna olacakken saat kalmas覺n, kay覺覺n覺n ipinin rengine filan tak覺l覺n, .... ama mutlaka buraya yaz覺n.
B繹ylece:
3. Sizin de 10-20 veya hangi saate bak覺yorsan覺z o kadar bin TL'niz cebinizde kal覺r

Yani hep beraber "kazan-kazan" durumunda oluruz, sadece sat覺c覺lar 羹z羹lebilir o kadar... ;)

Y羹z羹n羹z羹 g羹ld羹rebildiysem ne mutlu bana :)
Cidden utan覺yorum saatciler ile konumaya gidip bakmaya, diyeceim ama inanmay覺n bugun 繹zg羹r saatin okunu atlatmak i癟in caddede y羹r羹y羹 yapt覺m seiko dist.ayd覺n saate girdim
Sizde yok biliyorum ama bir 羹mit ite omega sat覺yormusunuz dedi
Ordaki arkadata 繹zg羹r saat saat覺yor ona bir bak dedi bende durumu anlatt覺m madurum abi 3.5 senedir para birtiriyorum, mamaya para vermemek i癟in 癟o癟uk 7 ya覺na geldi hala anas覺ndan besleniyor paray覺 tam denkletirdim bu seferde saatler gitti dedim 繹ld羹k g羹lmekten saolsun yard覺mc覺 oldu bir bayi s繹yledi arad覺m bayiyi u u modeller varm覺 elinizde diye,bizde yok yok dedi utanmasa bizim patronun fabrikas覺 omegaya fason i yap覺yor diyecekti :D pazar g羹n羹 gideceim kimini talih kimini k繹r sahil demiler umar覺m eytan覺n baca覺n覺 k覺rar覺m
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan ba覺ms覺zl覺k olmaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
moy

Ya: 39
Kay覺t: 10 ub 2015, 16:41

Mesaj azizkaya » 16 Ara 2017, 00:17

moy yazd覺:
cash yazd覺:
moy yazd覺:Arkadalar 10 dakka 繹nce badat caddesi 繹zg羹r saate geldim. u an h覺rs覺mdan 繹leceim san覺r覺m merkez b羹t羹n omegalar覺 toplatm覺 bir tane bile omega yok.d羹n bir mail gelmi b羹t羹n omegalar覺 toplay覺p g繹ndermier.
Hereyde bir hay覺r vard覺r diye fakir avuntusu yap覺p kendimi jumbo burgere vuruyorum :D

o ne hocam ya 繹yle seymi olur :? siz bu sat覺 iini beceremiyorsunuz deyip saatleri mi toplatmislar yoksa onlarda m覺 zam yapacak kara borsa yap覺yorlar

Abi kendileri kaybeder :D bir yurtdur d覺覺 tatilinde al覺p gelirim.Benimde eime bahanem olur rusyada saatler ucuzmu bir kou gidip geleyim diye :D
Hocam,
Ukrayna'da daha iyi fiyat veriyorlarm覺 diyorlar.

SM-N910C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Al覺nca ya da sat覺nca piman olmad覺覺m bir saat olmad覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
azizkaya

Kay覺t: 14 Nis 2017, 01:02

Mesaj azizkaya » 16 Ara 2017, 00:17

sedir yazd覺:ok g羹zel bir konu ve yaz覺 olmu. (Belki bal覺k daha g羹zel olabilir) Tebrikler.
B繹ylece:

+1

Kullan覺c覺 avatar覺
azizkaya

Mesaj azizkaya » 16 Ara 2017, 00:18

Akam akam 癟ok elendim. ahane bir bal覺k ve harika yorumlar. Allah murad覺n覺z覺 versin.

Kullan覺c覺 avatar覺
azizkaya

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Eterna, kimiky1 ve 131 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners