TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

saat satın alma maceram eski kasa planet ocean alınır mı?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: saat satın alma maceram eski kasa planet ocean alınır mı

Mesaj mturann » 15 Ara 2017, 17:35

seamaster300 professional derim ben de.
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj moy » 15 Ara 2017, 17:58

Arkadaşlar 10 dakka önce bağdat caddesi özgür saate geldim. Şu an hırsımdan öleceğim sanırım merkez bütün omegaları toplatmış bir tane bile omega yok.dün bir mail gelmiş bütün omegaları toplayıp göndermişer.
Herşeyde bir hayır vardır diye fakir avuntusu yapıp kendimi jumbo burgere vuruyorum :D
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj rolexcollector » 15 Ara 2017, 19:04

moy yazdı:Arkadaşlar 10 dakka önce bağdat caddesi özgür saate geldim. Şu an hırsımdan öleceğim sanırım merkez bütün omegaları toplatmış bir tane bile omega yok.dün bir mail gelmiş bütün omegaları toplayıp göndermişer.
Herşeyde bir hayır vardır diye fakir avuntusu yapıp kendimi jumbo burgere vuruyorum :D
Tüm yollar sub a çıkıyor mu ne :)

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj Merdo » 15 Ara 2017, 19:15

Sebebini ogrenebildiniz mi ?
Kullanıcı avatarı
Merdo

Mesaj Moccstudio » 15 Ara 2017, 19:23

Moonwatch ile yola çıktım.
Oris Big Crown Propilot Chronograph a ilk görüştü vuruldum ve sahip oldum. Resim
Daha sonra aman allahım o nasıl bir güzelliktir deyip Seiko Padi Turtle ile aynı anda yatıp kalkmaya başladım. Resim.
Çok geçmedi mavisine vurulduğum da geldi Omega Speedmaster Broad Arrow Co Axial 42 mm
Resim.
Yaaaa işte öyle dostum.
Öyle bütçem şukadar la bukadarla olmuyor bu işler bi bakmışsın kolunda [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Moccstudio

Mesaj coolfire » 15 Ara 2017, 20:27

Büyük keyifle okudum yazıyı. Forumlarda tam aranan kansınız :D

Seamaster 300 diyorum ben de seçenekler arasında. Aslında en çok hoşuma giden saat ilk denediğiniz Tag ama okuma zorluğundan bahsetmişsiniz. Yine de çok hoşuma gitti bu model, titanyum olması benim için artı bir çok kişinin aksine. Bir kimyacı bakış açısı belki de bilemiyorum.

Benim yorumum size maddiyat konusunda da yardımcı olacak sanırım, çünkü PO'lar buradaki en zayıf halka benim görüşüm. Sebebi ise kadrandaki o rakamlar!!! Sadece benim gözüme batıyor belki bilemiyorum ama bezelde büyük rakam kullanıp hemen hemen aynı büyüklükte rakamları birde kadrana koymak nasıl bir fikir anlamıyorum. Nasıl bakarsam bakayım gözüme hoş gelmiyor PO'lar. Bu saati beğenmem için tek çare kadrandaki rakamların kalkması!!!

Umarım en mutlu olacağınız seçimi yaparsınız :thumbup:
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj cash » 15 Ara 2017, 22:06

moy yazdı:Arkadaşlar 10 dakka önce bağdat caddesi özgür saate geldim. Şu an hırsımdan öleceğim sanırım merkez bütün omegaları toplatmış bir tane bile omega yok.dün bir mail gelmiş bütün omegaları toplayıp göndermişer.

o ne hocam ya öyle seymi olur :? siz bu satış işini beceremiyorsunuz deyip saatleri mi toplatmislar yoksa onlarda mı zam yapacak kara borsa yapıyorlar
Kullanıcı avatarı
cash

Mesaj moy » 15 Ara 2017, 22:09

Merdo yazdı:Sebebini ogrenebildiniz mi ?

Özgür saat, bir mail geldi bütün saatlerin genel merkeze gönderilmesi gerekmektedir diye bizde paketledik gönderdik dedi.
Sonra koştum suadiye rhodiuma gittim omega satıyormusunuz diye yok satmıyoruz önceden özgür saatte vardı artık orda da yok dediler anlamadım gittim valla.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 141 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners