Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
tpskl » 11 Ara 2017, 17:00
Merhabalar,
nceleri boyutlar覺 nedeniyle pek s覺cak bakmad覺覺m Panerai markas覺na g羹n ge癟tik癟e 覺s覺n覺yorum:) Ancak daha 繹nce kullanmad覺覺m i癟in epey teredd羹tl羹y羹m. Bileim ince genelde de 36-40 mm civar覺 saatler tercih ediyorum. Sizce ayn覺 boyutlarda bir panerai homage覺(parnis) al覺p bir ka癟 hafta denedikten sonra karar vermek mant覺kl覺 olur mu? Ne dersiniz? Tk.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
-

tpskl
-
- Kay覺t: 06 Haz 2015, 20:13
ermansire » 11 Ara 2017, 17:08
Ne gerei var butie gidin saatin kendisini deneyin.
instagram.com/ermansire
-

ermansire
-
- Kay覺t: 05 Ara 2012, 14:47
tpskl » 11 Ara 2017, 17:33
ermansire yazd覺:Ne gerei var butie gidin saatin kendisini deneyin.
Denedim ancak saati bi ka癟 hafta kullanmak gerekmez mi ?
-

tpskl
-
coolfire » 11 Ara 2017, 18:14
Benzer bir saat deneme fikri bence de mant覺kl覺 hocam. Ikinci el ancon vb de d羹羹n羹lebilir.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
-

coolfire
-
- Ya: 48
- Kay覺t: 16 Mar 2013, 14:53
SeiKinetic » 12 Ara 2017, 00:28
Homage fikrini eer orijinali ile yer deitirme ve fikir edinme ama癟l覺ysa gayet yerli yerinde, mant覺kl覺 buluyorum. Amac覺n覺n bir k覺sm覺 da o deil mi zaten? G羹zel homegelar mevcut.
Tutto ha una maniera.
-

SeiKinetic
-
- Kay覺t: 08 Tem 2016, 10:14
tpskl » 12 Ara 2017, 07:54
SeiKinetic yazd覺:Homage fikrini eer orijinali ile yer deitirme ve fikir edinme ama癟l覺ysa gayet yerli yerinde, mant覺kl覺 buluyorum. Amac覺n覺n bir k覺sm覺 da o deil mi zaten? G羹zel homegelar mevcut.
Saat b羹y羹k ve pahal覺. Epey bir para 繹dedikten sonra bu saat bana g繹re deilmi dememek i癟in 繹zg羹n boyutlarda bir panerai homageini bi iki hafta devaml覺 kullanarak saatin bana uygun olup olmad覺覺n覺 denemek istiyorum. Ama癟 budur.
-

tpskl
-
tpskl » 12 Ara 2017, 08:46
anarkh yazd覺:gayet mant覺kl覺 hocam, ama avatar覺n覺zdaki zat-覺 muhterem gibi rolex alman覺z/kullanman覺z daha yerinde olur

Selamlar:) bir adet rolex mevcut:) tk
-

tpskl
-
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], hlkshnr, MehmetParlak, monsieur ve 169 misafir