Maalesef. Hastalık...Umutt yazdı:bumega yazdı:Umutt hocam 2 ay once ordaydım aslında. Bulabildiğim tum saatcilere de bakmistim belki buraya da rastlamis olabilirim. Cok tesekkur ederim. Adresi de almak isterim tabi. Sizi de ayrica takdir ettim. Benim kotu huyum da boyle bir firsat bulunca aklımda olmayan modeli bile almak. [emoji3] sanirim gecen bahsettiginiz panerai yide ben olsam almis olurdum. Wr ina felan bakmaksizin 2. El fiyatından bile uygun derdim. Bir paneraim olsun diye almis olurdum. Selamlar.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam mağazanın adı Juwelier Heetman, Rotterdam ın meşhur alışveriş caddesi Lijnbaan üzerinde, numara 92. Hocam ben de öyleyim bakmayın kendinle mücadele ediyorum, almadığım bu Panerai de hala aklımda. Maalesef bu saat hobisi, hobi değil hastalıkSelamlar size ve tüm forum ahalisine.
eraslani yazdı:Bu saat için 14 bin tl fiyat verip bunun fırsat olduğunun altını çizdiler..
therapeute yazdı:Hangi markalar , TR'de nispeten uygun fiyatlarda satılmakta?
( Bir forumda , şu anda TR'de Rolex Dubai'ye göre daha uygun diyordu )
Bu tanıma uyan 1000-1500 euro bandında markalar hangileridir? ( varsa )
therapeute yazdı:Cumartesi günü bakırköy çarşıda gezme imkanım oldu , vitrinleri inceleme imkanım oldu. Bir saat dikkatimi çekti ; Rado R32024202
Açıkçası girdiğim dükkandaki insanlar saygılı ve nazikti , öte yandan kalabalık olması , oturacak yer olmaması gibi sebeblerden dolayı , saati deneyemedim , ( çünkü bileziğin koluma göre ayarlanması gerekmekte idi , bende talep etmedim )
Saat benim standartlarıma göre iri , ama nedense elle tutarak baktığımda , sanki kolu saran güzel bir tasarımı varmış hissiyatını verdi.
Öte yandan 11bin'lik rakamının Rado markası için fazla olduğu kanısındayım , o meblalarda çok ciddi rakipler olur sanırım.
Ekseriyeti seramikten yapılmış bir ürün , bana hafif geldi , internetten sitesini inceledim , doyurucu detaylı bilgi yok. Fotoğraf eklemeyi beceremedim , kusura bakmayınız.
https://store.us.rado.com/hyperchrome-automatic-xxl-r32024202.html
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 198 misafir
|