Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
rolexcollector » 06 Eki 2017, 00:15
facerlann yazdı:nzmokur yazdı:facerlann yazdı:mert55 yazdı:facerlann yazdı:O zaman onceki sayfada gosterdigim Vacheron constantin de 5 para etmez. Yıkıldım.
Dostum sen daha o saatin fiyatını bilmeden saati tavsiye ediyorsun sonra R yapıp şakasına demiştim zatene çevirdiniz neyse inandık.
Benim bahsetmek istediğim o değil sonuçta görünüm olarak dw ile aynı hani basit görünümlü iç kısmını bilmem.
Şöyle düşünün mesela defacto da polo tişört atıyorum 40 tl aynısı lacoste da 400 tl ama görüntü olarak aynılar fakat yıpranış,dikim,malı lacoste nin ki daha iyi bende bundan bahsederek görüntü olarak aynılar demek istedim iç kısmını bilemem umarım daha açıklayıcı olmuştıır.
Haklısınız .
Çok haklı bence de abi.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkesi tersleyen biriyle tartışmanın bir anlamı yok. Sorsa kendisine vc nin tarihini horolojiye kattığı şeyleri anlatırım. Ama kendisine o kadar bilgi verildikten sonra hala kendi görüşünü savunan birinin anlayacağıni sanmıyorum. Vc sakasini anlayabileceni düşündüğüm icin zaten o kadar haraket yedim.
A) bizimle dalga geçip gülen bir arkadaş
B) IQ 50 60 seviyesinde
C) Bir tez çalışmasında kullanılıyoruz
D) Mikik Daniel W. Reklamındayız!
E) Forum Şakası
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
-

rolexcollector
-
mert55 » 06 Eki 2017, 00:38
facerlann yazdı:nzmokur yazdı:facerlann yazdı:mert55 yazdı:facerlann yazdı:O zaman onceki sayfada gosterdigim Vacheron constantin de 5 para etmez. Yıkıldım.
Dostum sen daha o saatin fiyatını bilmeden saati tavsiye ediyorsun sonra R yapıp şakasına demiştim zatene çevirdiniz neyse inandık.
Benim bahsetmek istediğim o değil sonuçta görünüm olarak dw ile aynı hani basit görünümlü iç kısmını bilmem.
Şöyle düşünün mesela defacto da polo tişört atıyorum 40 tl aynısı lacoste da 400 tl ama görüntü olarak aynılar fakat yıpranış,dikim,malı lacoste nin ki daha iyi bende bundan bahsederek görüntü olarak aynılar demek istedim iç kısmını bilemem umarım daha açıklayıcı olmuştıır.
Haklısınız .
Çok haklı bence de abi.
Herkesi tersleyen biriyle tartışmanın bir anlamı yok. Sorsa kendisine vc nin tarihini horolojiye kattığı şeyleri anlatırım. Ama kendisine o kadar bilgi verildikten sonra hala kendi görüşünü savunan birinin anlayacağıni sanmıyorum. Vc sakasini anlayabileceni düşündüğüm icin zaten o kadar haraket yedim.
Pardon da ne hakaretinden bahsediyorsun anlamadım kime hakaret etmişim.
-

mert55
-
mert55 » 06 Eki 2017, 00:41
A) bizimle dalga geçip gülen bir arkadaş
B) IQ 50 60 seviyesinde
C) Bir tez çalışmasında kullanılıyoruz
D) Mikik Daniel W. Reklamındayız!
E) Forum Şakası
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quote]
Abicim burada böyle şeyler yazacak durum yok neden abartıyorsunuz.
Saati çok beğendiğimi ilettim herkese herkesten tavsiyede aldım kimsede tavsiye etmedi zaten alasım da kaçtı almıyorum saat falan
-

mert55
-
mert55 » 06 Eki 2017, 00:44
Çok teşekkür ediyorum abicim ilgin alakan için ama almıyorum saat falan eğer alacak olursam bir daha buraya da yazmam kafama eserse beğendiysem alırım millet saçma sapan yorumlar yapıyor. Yok moda markasıymış yok öylemiş böyleymiş puffff yeter
-

mert55
-
SeiKinetic » 06 Eki 2017, 11:26
En doğru kararı vermişsiniz hocam. Tebrikler. Saygılar

Tutto ha una maniera.
-

SeiKinetic
-
ermansire » 15 Ara 2017, 23:35
instagram.com/ermansire
-