fadli yazdı:Çok ısrarcı olursanız, sizin için uygun bir zamanda profesyonel fotoğraf makinem ile "TACHYMETRE" yazısını tam istediğiniz açıdan çekebilirim. Ve size orjinal ve orjinal olmayan ürünlerin arasındaki farkları (saat kasasının iç kısımları dahil olmak üzere) gösteren fotolar gönderebilirim.
ben sizi kızdırmak için sölemedim bunları kusura bakmayın... ama bana kalırsa saatiniz çok kaliteli bir replika neden derseniz... tachymetre'nin çok yamuk olmadığı doğru ancak orjinalindeki gibi durmuyor orjinaline göre hafif daha yukarıda olduğunu düşünüyorum... alttan 2 üstten 2 çizgi geçiyor olması lazım ama sizinkinde alttan 2.5-3 arası üstten ise 1 çizgi geçiyor... tam olarak karşılaştırmak için clk arkadaşımızın verdiği fotoyu referans göstermek ve orjinalinde ne kadar ortada olduğunu göstermek isterim... . sizin saatin içinden 99% eta makine çıkmıştır çünkü gerçekten çok kaliteli bir replika olduğunu düşünüyorum... bunların içindeki eta makineni fiyatı zaten $40 civarında olduğundan kaliteli replikalarda bunlar kullanılıyor ve çoğu saatçide eğer bu modelle haşir neşir değilse replikaları orjinal sanabiliyor...
Ama tabikide hafif bir çekim açısı farkından kaynaklanıyorsa(bunu en güzel siz bilebilirsiniz) saatiniz orjinal bir saat olabilir ben çekim açısından yanılıyor olabilirim...
Saatinizi karşılaştırmak için en güzel yollardan biride kordonun klips kısmına bakmaktır çünkü orjinal olmayan saatlerde kordon kalitesi cidde çok farklı oluyor ve klipsdeki baskılar orjinali kadar düzgün olmuyor...