TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot T-Sport PRC 200 Chronograph Orijinallik Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot T-Sport PRC 200 Chronograph Sahte mi?

Mesaj cance » 12 Oca 2011, 01:43

fadli yazdı:Çok ısrarcı olursanız, sizin için uygun bir zamanda profesyonel fotoğraf makinem ile "TACHYMETRE" yazısını tam istediğiniz açıdan çekebilirim. Ve size orjinal ve orjinal olmayan ürünlerin arasındaki farkları (saat kasasının iç kısımları dahil olmak üzere) gösteren fotolar gönderebilirim.

ben sizi kızdırmak için sölemedim bunları kusura bakmayın... ama bana kalırsa saatiniz çok kaliteli bir replika neden derseniz... tachymetre'nin çok yamuk olmadığı doğru ancak orjinalindeki gibi durmuyor orjinaline göre hafif daha yukarıda olduğunu düşünüyorum... alttan 2 üstten 2 çizgi geçiyor olması lazım ama sizinkinde alttan 2.5-3 arası üstten ise 1 çizgi geçiyor... tam olarak karşılaştırmak için clk arkadaşımızın verdiği fotoyu referans göstermek ve orjinalinde ne kadar ortada olduğunu göstermek isterim... . sizin saatin içinden 99% eta makine çıkmıştır çünkü gerçekten çok kaliteli bir replika olduğunu düşünüyorum... bunların içindeki eta makineni fiyatı zaten $40 civarında olduğundan kaliteli replikalarda bunlar kullanılıyor ve çoğu saatçide eğer bu modelle haşir neşir değilse replikaları orjinal sanabiliyor...
Ama tabikide hafif bir çekim açısı farkından kaynaklanıyorsa(bunu en güzel siz bilebilirsiniz) saatiniz orjinal bir saat olabilir ben çekim açısından yanılıyor olabilirim...
Saatinizi karşılaştırmak için en güzel yollardan biride kordonun klips kısmına bakmaktır çünkü orjinal olmayan saatlerde kordon kalitesi cidde çok farklı oluyor ve klipsdeki baskılar orjinali kadar düzgün olmuyor...
ResimResim
Kullanıcı avatarı
cance

Mesaj Magneto » 12 Oca 2011, 06:55

fadli yazdı:Çok ısrarcı olursanız, sizin için uygun bir zamanda profesyonel fotoğraf makinem ile "TACHYMETRE" yazısını tam istediğiniz açıdan çekebilirim. Ve size orjinal ve orjinal olmayan ürünlerin arasındaki farkları (saat kasasının iç kısımları dahil olmak üzere) gösteren fotolar gönderebilirim.

bu kadar uğraşacağınıza :) Gidin bir Tissot bayine,mekanizmasını açtırın.İçiniz rahatlasın :thumbup:
Saat = BlancPain
Kullanıcı avatarı
Magneto

Mesaj fadli » 12 Oca 2011, 09:36

Bakın bu saatlerde camın kenarında beyaz bir halka bulunuyor (camın kendisinden mi kaynaklanıyor, conta mı bilmiyorum), lacivert olan saatte bariz bir şekilde görünüyor ancak beyaz kadranlı olanda renk aynı olduğu için farkedilmiyor. Clk arkadaşımızın yüklediği ilk fotoda "TACHYMETRE" yazısının hemen üstüne dikkatlice bakılırsa görünür. Yanlız üstten çekilen fotolarda görünmüyor. Buna da dikkat edin derim.
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj cance » 12 Oca 2011, 16:38

Magneto yazdı:

bu kadar uğraşacağınıza :) Gidin bir Tissot bayine,mekanizmasını açtırın.İçiniz rahatlasın :thumbup:

içi açıldığında eta mekanizma çıkarsa orjinal diyorlar genelde ama bunlardaki eta mekanizma $40 civarında olduğundan dolayı kaliteli replikalarda aynı mekanizma var ve saatçilerde orjinal diyebiliyor o zaman...
Kullanıcı avatarı
cance

Mesaj cance » 12 Oca 2011, 16:40

fadli yazdı:Bakın bu saatlerde camın kenarında beyaz bir halka bulunuyor (camın kendisinden mi kaynaklanıyor, conta mı bilmiyorum), lacivert olan saatte bariz bir şekilde görünüyor ancak beyaz kadranlı olanda renk aynı olduğu için farkedilmiyor. Clk arkadaşımızın yüklediği ilk fotoda "TACHYMETRE" yazısının hemen üstüne dikkatlice bakılırsa görünür. Yanlız üstten çekilen fotolarda görünmüyor. Buna da dikkat edin derim.

siz ortada diyorsanız ortadadır çünkü biz sadece fotodan yorum yapabiliyorum ama saat szin elinizde siz çok daha güzel olarak bakabilirsiniz :D
Kullanıcı avatarı
cance

Mesaj fadli » 12 Oca 2011, 16:50

Sayın cance sizin bana şu an verdiğiniz bilgileri ben bir hafta önce aşağıdaki linkte başka arkadaşları aydınlatmak için verdim. Ve bu konu hakkında bir daha msj. yazmamak üzere konuyu kapatıyorum. Lütfen linkteki mesajlarımı okuyun. İyi günler dilerim.

viewtopic.php?f=62&t=2916&start=0
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj Bond » 12 Oca 2011, 17:29

Zaten konunun daha ilerlememesi uygun olur. :thumbup: Sonuçta sahte ürünler konusunda sadece danışma ve yardım amaçlı konulara kısmi olarak izin veriyoruz ama üye sayısı artınca bu tarz bilgi talepleride artmaya başladı doğal olarak. Genede çok yoğunluk olmasını tercih etmiyoruz sonra google arama sonuçlarından bu tarz ürünleri almak isteyenler buraya yönleniyor, buda hiç istemediğimiz bir durum.

Biliyorsunuz sahte ürünlerle ilgili bu tarz danışma ve yardım konuları haricinde paylaşım yasak TSF'de. Şu ana kadar her iki konuyada katılım yapan tüm üyelerin verdiği bilgiler ve kişisel yorumlar alıcıları korumak ve hataya düşmelerini önlemek adına gayet tatminkar ve yeterli. Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Modern60 » 27 Oca 2011, 01:28

Sevgili Bond çok haklı. Bence de bir Tissot bayiye gidip resmi bir Tissot saat almak her zaman daha güvenli ve kesin bir sonuç verecektir. Ucuz diye tercih edilen ürünlerde doğabilecek her türlü sıkıntıyı da engellemiş oluruz. Fake yada immitation yada copy bizde de replika diyoruz ama doğru değil aslında sahte dersek daha doğru kelime olacak bu gün her türlü markada var ve dikkat edilmesi gerekli. Asla taviz vermeyin ve almayın. Mesela ben bazı saatlerimi sahibinden.com a koydum ama maalesef 10 binlerle kopya üstelik bilinen markaların modelleri varken bana sorulan soru saatiniz gerçekten alman malı mı? Haksız değiller bence. Bir VSA sattım onu bile Eyüboğlu'ndan araştırıp onay aldılar sonra da satın aldılar. Sahte ürünleri ne olursa olsun hava atmak için bile almayın itibar etmeyin. Paranız azsa ucuz ama kaliteli bir ürünle başlayın, nasılsa bir gün maddi durumunuz hayalinizdekilere yakın bir saat almanıza izin verecektir. Hem kolunuzdaki saatin bir kopya olduğunu anlayacaklar size içten içe gülecekler diye bir endişe taşımazmısınız??? Gerçek bayilere selam!!!
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners