Premiergkarinca yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Premiergkarinca yazdı:

Haklısın da önce deri kayıs ile bir kutsamak lazım . Değişik heyecanları da tatsin yavrucakBaran yazdı:EnderE yazdı:Kayıs pek uymadı galiba
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi her saati deri kayışla kullanmak zorunda degilsinSaat resmen ağlıyor geç celik bileziğe.Anantada öyleydi bileziği taktım elime ayağıma kapandı saat ahahahah

EnderE yazdı:Haklısın da önce deri kayıs ile bir kutsamak lazım . Değişik heyecanları da tatsin yavrucakBaran yazdı:EnderE yazdı:Kayıs pek uymadı galiba
Abi her saati deri kayışla kullanmak zorunda degilsinSaat resmen ağlıyor geç celik bileziğe.Anantada öyleydi bileziği taktım elime ayağıma kapandı saat ahahahah
Evet hocam giden 45.5 cal 8500 idi bu 43.5 cal 8900.cash yazdı:EnderE yazdı:Haklısın da önce deri kayıs ile bir kutsamak lazım . Değişik heyecanları da tatsin yavrucakBaran yazdı:EnderE yazdı:Kayıs pek uymadı galiba
ender hocam bu po yeni galiba eskiyi göndermiştiniz sanki.hayırlı olsun diyelim [emoji106]
Kahverengi deri kayisin kötü durduğunu görmedim hiç.EnderE yazdı:Kayıs pek uymadı galiba
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: kcygtali, monsieur, Skywalker34tr ve 26 misafir
|
||||||||||||||