TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

nl羹 bir saat ustas覺 olmak i癟in ne yapmal覺y覺m

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: nl羹 bir saat ustas覺 olmak i癟in ne yapmal覺y覺m

Mesaj Stingray » 20 Tem 2017, 19:44

Benim bildigim Zenith'te saat ustasi olmayi basarmis iki hanimefendi var,Birgul Celebi ve Yasemin Yazici.Belki kendilerine mail yoluyla ulasmayi denersen sana oneride bulunabilirler,ayrica internette arastirirsan Birgul hanimla bu konuda yapilmis bir soyleside var.Tabi cok degerli saat ustasi Sule Gurbuz hanimida gene internetten arastirip yazilarini okuman sana yol gosterici olabilir.son olarak isvicrede Zenith ve Tag heuer isbirligiyle acilan LVHM School Of Watchmaking'te ilgini cekebilir..

SM-G935F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Stingray

Ya: 58
Kay覺t: 13 Haz 2011, 09:15

Mesaj facerlann » 20 Tem 2017, 19:47

asymptote yazd覺:Ground 癟ok 繹nemli bir konuyu hat覺rlatm覺. Yunuslar覺n 繹n beyinlerinin (dolay覺s覺yla 繹renme kabiliyetlerinin) bizden daha gelikin olduu s繹ylenir. Fakat elleri olmad覺覺 i癟in medeniyet kuramam覺lar. ;)

Bizi ak覺ll覺 yapan ey asl覺nda ellerimiz. Ellerimiz olmasa zekam覺z hi癟bir ie yaramaz. Dolay覺s覺yla beynin motor b繹lgelerinin geliimi i癟in al覺t覺rma 繹nemli. K繹s k繹s oturup o g羹n羹n gelmesini beklemek yerine bir yerlerden balamal覺 elbette. Zaten bu kadar ilgiliyseniz dayanamaz, mini bir at繹lye kurars覺n覺z kendinize.. :thumbup:

Sempanzelerde 3 ya覺nda ki bir 癟ocuun zekas覺na sahip olduunu biliyorum, elleri var ama ... Bence bu iin s覺rr覺 biraz daha farkl覺 neyse .

Bata verdiiniz timezone online eitimine 1-2 ay sonra balamay覺 d羹羹n羹yorum, fiyat覺 uygun umar覺m g羹zel bir temel atarim. Ara癟 gere癟leri.temin edip 羹niversite boyunca arada kafa da覺tmak ad覺na ufaktan baslarim . Yazlar覺 belki b覺 ustan覺n yanina (bildiim kadar覺yla t羹rk ustalar yan覺na birini istemiyormus ama). Dediiniz gibi en az覺ndan el becerisi kazanm覺 olurum.
Bu arada forum ger癟ekten sard覺 :) farkl覺 bir ortam varm覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
facerlann

Ya: 26
Kay覺t: 18 Tem 2017, 16:48

Mesaj facerlann » 20 Tem 2017, 19:50

Stingray yazd覺:Benim bildigim Zenith'te saat ustasi olmayi basarmis iki hanimefendi var,Birgul Celebi ve Yasemin Yazici.Belki kendilerine mail yoluyla ulasmayi denersen sana oneride bulunabilirler,ayrica internette arastirirsan Birgul hanimla bu konuda yapilmis bir soyleside var.Tabi cok degerli saat ustasi Sule Gurbuz hanimida gene internetten arastirip yazilarini okuman sana yol gosterici olabilir.son olarak isvicrede Zenith ve Tag heuer isbirligiyle acilan LVHM School Of Watchmaking'te ilgini cekebilir..

Bu kadarini beklemiyordum a癟覺k癟as覺 癟ok minnettarim. Cevap verirlerse ger癟ekten benim i癟in 癟ok g羹zel olur. Daha iyi bir 繹neri olamazd覺. ok teekk羹r ederim
Kullan覺c覺 avatar覺
facerlann

Mesaj Stingray » 20 Tem 2017, 19:56

Rica ederim,yasiniz cok genc,aya gidicem deseniz calistiktan ve istedikten sonra bence basarirsiniz.Yolunuz acik olsun...

Kullan覺c覺 avatar覺
Stingray

Ya: 58
Kay覺t: 13 Haz 2011, 09:15

Mesaj SeiKinetic » 21 Tem 2017, 15:39

stadlar覺n verdii bilgilere ek olarak ahsi tavsiyem; evinin bir k繹esine sehpa eklinde bile olsa bir tezgah kurman, gerekli balang覺癟 aletlerini edinmen, edinecein uygun fiyatl覺 par癟alarla basit s繹k-tak ileriyle balay覺p, 羹nl羹 ve 癟ok yayg覺n mekanizmalar 羹zerinden ilerleyerek kafanda 癟al覺ma prensibi, tasar覺m mant覺覺, denge, materyal gibi konular覺 bizzat g繹rerek 繹renmeye balaman senin i癟in sadece 繹retici olmakla kalmay覺p, ayn覺 zamanda hedefini 癟ok da zevkli bir i haline getirecektir. Bu bahsi ge癟en 'vintage' saatleri ararken de farkl覺 d羹nyalara gireceksin zaten. Her y繹n羹yle olumlu ad覺mlar olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum ve sana hedefinde baar覺lar diliyorum.
Tutto ha una maniera.
Kullan覺c覺 avatar覺
SeiKinetic

Kay覺t: 08 Tem 2016, 10:14

Mesaj facerlann » 21 Tem 2017, 16:05

SeiKinetic yazd覺:stadlar覺n verdii bilgilere ek olarak ahsi tavsiyem; evinin bir k繹esine sehpa eklinde bile olsa bir tezgah kurman, gerekli balang覺癟 aletlerini edinmen, edinecein uygun fiyatl覺 par癟alarla basit s繹k-tak ileriyle balay覺p, 羹nl羹 ve 癟ok yayg覺n mekanizmalar 羹zerinden ilerleyerek kafanda 癟al覺ma prensibi, tasar覺m mant覺覺, denge, materyal gibi konular覺 bizzat g繹rerek 繹renmeye balaman senin i癟in sadece 繹retici olmakla kalmay覺p, ayn覺 zamanda hedefini 癟ok da zevkli bir i haline getirecektir. Bu bahsi ge癟en 'vintage' saatleri ararken de farkl覺 d羹nyalara gireceksin zaten. Her y繹n羹yle olumlu ad覺mlar olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum ve sana hedefinde baar覺lar diliyorum.

ok teekk羹r ediyorum agabey. Size kat覺l覺yorum hem 繹retici hem de zevkli olaca覺na inan覺yorum. Aletleri goz ucuyla arastirmaya balad覺m, uygun fiyatl覺 bir eyler ar覺yorum ama birka癟 ey d覺覺nda tam olarak neler almam gerektiini bilmiyorum . Bununla ilgilide sizden yararlanmak ad覺na bir konu a癟may覺 d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
facerlann

Mesaj asymptote » 21 Tem 2017, 16:37

facerlann yazd覺:Aletleri goz ucuyla arastirmaya balad覺m, uygun fiyatl覺 bir eyler ar覺yorum ama birka癟 ey d覺覺nda tam olarak neler almam gerektiini bilmiyorum . Bununla ilgilide sizden yararlanmak ad覺na bir konu a癟may覺 d羹羹n羹yorum.

Haz覺r a癟覺lm覺覺 var.. ;) :thumbup:
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=76&t=11031&hilit=asgari+aletler#p189098
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj facerlann » 21 Tem 2017, 19:15

asymptote yazd覺:
facerlann yazd覺:Aletleri goz ucuyla arastirmaya balad覺m, uygun fiyatl覺 bir eyler ar覺yorum ama birka癟 ey d覺覺nda tam olarak neler almam gerektiini bilmiyorum . Bununla ilgilide sizden yararlanmak ad覺na bir konu a癟may覺 d羹羹n羹yorum.

Haz覺r a癟覺lm覺覺 var.. ;) :thumbup:
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=76&t=11031&hilit=asgari+aletler#p189098

Agabey bir kez daha teekk羹rler size. Bu arada her konuda bir bilginiz var hayran kald覺m dorusu. okta aciklayici yazm覺s覺niz. Merak ettiim konu u ; Aquaracer fiyat覺 yazm覺s覺niz, alta bir abimiz de 35- 45 dolar yazm覺, b羹y羹k bir fiyat fark覺 var kaz覺k yeme ihtimali 癟ok, bunlar覺 temin edebileceim uygun bir d羹kkan, site vs biliyor musunuz? ( Eminim biliyorsunuzdur . Ankara oturuyorum bu arada)
Kullan覺c覺 avatar覺
facerlann

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], kesikparmak, MacGyver, Skywalker34tr ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners