Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[emoji1]

bu komplikasyona bu kadar zarif bu kadar rahat olunmamalı bence [emoji1]

Ah Kerem Abi ah ne vardı bu kadar geç kalınacak [emoji1]

abice yazdı:Kerem Abi'ye gerçekten bu güzel akşam için kendi adıma tekrar çok teşekkür ederim. Gecenin güzelleri de benden gelsin, afl collection:
"Dress watch" un tanımı olarak doğan saat, her ne kadar cam takmayı unutsalar da[emoji1]
Forumun kanayan yarası. İlk defa canlı gördüm ve denedim boşuna bu kadar sevilmemiş gerçekten. Çok çok güzel
Bileziğine yandığım şiir gibi yabu komplikasyona bu kadar zarif bu kadar rahat olunmamalı bence [emoji1]
Mazhar Alanson amcanın şarkısında dediği bana yeniden şarkılar söyleten kadın sözünü "bana bütün laflarımı yediren saat" olarak değiştiren arkadaş. Hasta eder adamı. Gerçi bende bileklik gibi duruyor ama...
Gönlümün efendisi şarkısı da buna gitsin madem![]()
Gönlümün efendisi şarkısı bu sefer Cct'den gelsin
Ve herkesi 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum![]()
Fabrika mübarek, sanat eseri resmen
Biraz uzun ve fazla fotoğraflı mesaj oldu kusura bakmayın

EnderE yazdı:Bayram şekeri
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abice yazdı:Kerem Abi'ye gerçekten bu güzel akşam için kendi adıma tekrar çok teşekkür ederim. Gecenin güzelleri de benden gelsin, afl collection:
"Dress watch" un tanımı olarak doğan saat, her ne kadar cam takmayı unutsalar da[emoji1]
Forumun kanayan yarası. İlk defa canlı gördüm ve denedim boşuna bu kadar sevilmemiş gerçekten. Çok çok güzel
Bileziğine yandığım şiir gibi yabu komplikasyona bu kadar zarif bu kadar rahat olunmamalı bence [emoji1]
Mazhar Alanson amcanın şarkısında dediği bana yeniden şarkılar söyleten kadın sözünü "bana bütün laflarımı yediren saat" olarak değiştiren arkadaş. Hasta eder adamı. Gerçi bende bileklik gibi duruyor ama...
Gönlümün efendisi şarkısı da buna gitsin madem![]()
Gönlümün efendisi şarkısı bu sefer Cct'den gelsin
Ve herkesi 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum![]()
Fabrika mübarek, sanat eseri resmen
Biraz uzun ve fazla fotoğraflı mesaj oldu kusura bakmayın

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir
|
||||||||||||||