TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj mturann » 19 Nis 2017, 09:54

[quote="kuyur"]ResimResim[img]

Bu ikisi güzelmiş
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj Umutt » 19 Nis 2017, 10:13

mturann nomos farklı bir dünya. ben diğer modeli de çok beğendim. Resim
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj abice » 19 Nis 2017, 10:21

Nomos'ta club ve orion dışında olan modellere kadran şu bu ne kadar güzel olsa da boynuz tasarımlarından dolayı ısınamadım gitti. Club tasarım olarak bence en oturaklı model diye düşünüyorum ama spora kaçıyor biraz, orionlar daha sade ve dress watch dediğimiz tabire daha çok uyuyor. Artık kişisel tercihler siz hangisini beğeniyorsanız. Fiyat konusunda bahsettiğiniz indirimi tevfik aydından da alma ihtimaliniz var. Her ne kadar çok inidirim yapamıyor olsalar da söylediğiniz indirim oranı için isterseniz arayıp model bazında konuşun yardımcı olacaklardır.
Kullanıcı avatarı
abice

Mesaj Hellhound » 19 Nis 2017, 10:51

kuyur, konudan bağımsız olacak ama bir tespitimi dile getirmek istiyorum.

Önceki sayfada paylaştığınız 38mm'lik Ulysse Nardin ve Nomos'ların tamamı şimdiye kadar paylaştığınız bilek fotoğrafları arasında en dengeli ve estetik görünenler. Koleksiyonunuzdan 42mm ve üzeri nispeten büyük saatlerden hoşlandığınızı tahmin ediyorum ancak 38mm-40mm arası saatler sizde kendini buluyor.

Zamanında 46-47mm arası Panerai, JLC ve IWC'lere hayranlık duyan, kullanan sonradan 44mm üzerinin boynuz yapısı çok uygun olmadıkça bileğinde estetik durmadığını düşünen biri olarak söylüyorum bunları :champ:
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj Umutt » 19 Nis 2017, 10:52

abice yazdı:Nomos'ta club ve orion dışında olan modellere kadran şu bu ne kadar güzel olsa da boynuz tasarımlarından dolayı ısınamadım gitti. Club tasarım olarak bence en oturaklı model diye düşünüyorum ama spora kaçıyor biraz, orionlar daha sade ve dress watch dediğimiz tabire daha çok uyuyor. Artık kişisel tercihler siz hangisini beğeniyorsanız. Fiyat konusunda bahsettiğiniz indirimi tevfik aydından da alma ihtimaliniz var. Her ne kadar çok inidirim yapamıyor olsalar da söylediğiniz indirim oranı için isterseniz arayıp model bazında konuşun yardımcı olacaklardır.

abice selamlar. club ı ben de beğendim ama gerek kasanın kalınlığı gerekse de genel tasarım ı Nomos karakterinden ayışmış bulmamdan öyürü vazgeçtim. Tevfik aydın sanırım maks yüzde 15 indirim yapıyormuş, yurtdışındayım dün bir kaç kez aradım ama ulaşmadım. peki son gönderdiğim metro modeli nasıl sizce ? onunda benzer sebeplerle önermezmisiniz ?
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj mturann » 19 Nis 2017, 13:12

kuyur yazdı:mturann nomos farklı bir dünya. ben diğer modeli de çok beğendim. Resim

Gereksiz bir sadelik var saatte.
Yani güzel ama o kadar sade olması da insanın içinde farklı bir boşluk oluşturuyor.
Mantıkla alakalı değil sizi bu saat heyecanlandırdı ise sorun yok.
Beğeniler farklı farklı.
Neticede bu saat de aslında güzel bir saat.
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj emrecanbaba » 29 Nis 2017, 22:10

Bugun urun portfoyu genis bir butikte zenith el primero denedim. Niyetim olmasada girmisken bir Hublot classic fusion ve klasik bir AP denedim.

Hublotun 15000 Euro liste fiyati vardi. Spor guzel bir saat.
Resim

AP sadece celik olsasda 17000 Euro liste fiyati vardi.
Resim

Gelelim Zenith El Primeroya. Klasik modellerden daha ust seviye bir model denedim. Klasik modellerin 9000 Euro civari fiyati vardi ama denedigim model 12000 Euro civarindaydi. Mukemmel bir deneyimdi.

Resim
Kullanıcı avatarı
emrecanbaba

Mesaj oldsabre » 06 May 2017, 19:00

Bugün Sirkeci Burak saatte aylardır beklediğimiz Oris big crown pointer date original i denemeye gittim
Bir de süpriz vardı :thumbup:
Türkiye'ye Sadece bir tane gelen Big Crown LE yi de görme şansım oldu :o
Big Crown 1917 LE son derece başarılı :super:
Ancak birinci hedefim original olduğu için şimdilik 1917 yi es geçtik :thumbup:
Resim
Resim
Resim
"oldsabre" ZS
.
Kullanıcı avatarı
oldsabre

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 117 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners