Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Arkadaşlar İstanbul'da bu tarz saatlerin olduğu bir 2.el dükkanı var mı acaba? Varsa hafta sonu bir gezi yapayım diyorum Hem gezmiş olurum, hem de belki ilandan cevap gelmediği takdirde alabileceğim bir saat bulurum. Benim internetten araştırarak bulduğum yerlerde genellikle çok pahalı saatler var.
oldboy ikinci el saat işi yapan dükkanlar var ancak ticareti yapılan saatler genelde daha pahalı ve bilindik markalar, haliyle bir Oris, VSA, Tissot, Mido ve benzer segment ürünlerin ikinci eline rastlama şansı az.. Bazen müşterilerini kıramayıp konsinye olarak bu tarz ürünlere de yer veren dükkanlar gördüm ama dediğim gibi biraz şans işi..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Geç oldu ama güzel oldu. Sonunda satıcıyla hafta içi görüşebildim ve bugün saati aldım, çok keyifli bir alışveriş oldu. Gerçekten saatleri ve saatler hakkında sohbet etmeyi çok seven birisiydi. Bu arada içi mavi olan yerine Coste'yi aldım. En yakın zamanda fotograf ekleyeceğim. Yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.