TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni TSF Limited Edition Önerileri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni TSF Limited Edition Önerileri

Mesaj Tgm » 14 Kas 2016, 15:13

kilimanjaro yazdı:
Tgm yazdı:Ben Bond'un özellikle şu sıra bu fikri pek benimseyeceğini sanmıyorum :D zira baya yoruldu..

Ama in house affordable dress dedik mi FC, Nomos olur. Ya da Seiko olur. (orient, citizen vs.. saymıyorum. Heyecan yaratmayacağını düşündüğümden..)

Benim aklıma başka gelmiyor. Bunlar da fiyat anlamında ne kadar ulaşılabilir olur tartışılır :!:

Benimseyeceğini sanmıyor musun ? emin misin ? 8-) :evil:

Anladım :lol: :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj kethuda57 » 14 Kas 2016, 15:22

Resim

Madem seikonun adı geçiyor bu saate ay yıldızı yapıştırsınlar gururla bileğimde taşırım...
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj Najdorf » 14 Kas 2016, 15:33

FC Manufacture serisinin Classic ve Slimline saatleri bu iş için biçilmiş kaftan fakat inhouse dedim mi fiyatlar erişilebilir olmaktan biraz çıkıyor. Ne seçilirse seçilsin forumdan çok daha fazla katılımın sağlanabileceği bir fiyat aralığında olmalı. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Najdorf

Mesaj mturann » 14 Kas 2016, 15:35

Seikonun yeni çıkardığı Presage serisinden olabilir. Çok güzel tasarımları var.
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj Anesthesia » 14 Kas 2016, 15:41

Hele durun biraz yav, daha benimki elime geçmedi.
Sonraki projede yer almak için önce sonuncuyu almalı, hanımın gönlünü almalı (Concord TSF için hanıma da bir Concord almıştım, kimbilir bu sefer ne isteyecek), sonra bütçe için planlama yapıp hafif hafif birikim yapmalı, sonra hanımdan izin almalı, sonra bütçeyi denkleştirip plana katılmalı.

Bence TSF iki yıl sakin kalsın :)

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj TSayiR » 14 Kas 2016, 15:47

Anesthesia yazdı:Hele durun biraz yav, daha benimki elime geçmedi.
Sonraki projede yer almak için önce sonuncuyu almalı, hanımın gönlünü almalı (Concord TSF için hanıma da bir Concord almıştım, kimbilir bu sefer ne isteyecek), sonra bütçe için planlama yapıp hafif hafif birikim yapmalı, sonra hanımdan izin almalı, sonra bütçeyi denkleştirip plana katılmalı.

Bence TSF iki yıl sakin kalsın :)

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hanimin gönlünü almak ve hanimdan izin almak kesinlikle lazim, katiliyorum [emoji16] [emoji16]
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj kilimanjaro » 14 Kas 2016, 16:01

Hanımlar saat alımlarına 3 tip tepki gösteriyorlar.Çevremde sıkça yaşadığım için tecrübe ile sabittir.

1.HİÇ TAVİZ VERMEYENLER:Şöyle derler.Bu işin b...kunu çıkarma tek saat nerene yetmiyor otur oturduğun yerde nefret ediyorum bu saat sevdandan.

2.UMURSAMAYANLAR : Bu saat sevdanı anlamıyorum aman alırsan al ama tek şartım var saat muhabbetlerinden sıkılıyorum bana gazel okuma.

3.BİZİ ANLAYANLAR :Bu sınıfa allahtan benim hatunda dahil.Canım bir tutkun olması hoşuma gidiyor.Zaten alkol , sigara ve saat dışında başka kötü alışkanlığın yok ( ulan ne kaldı geriye :D ) zaten hak ediyorsun al canım benim vs der gider.Hatta saat muhabbetlerinden sıkılmamak için saatler hakkında birşeyler okur , öğrenir. :D
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Shinigami » 14 Kas 2016, 16:10

Görüyorum ve arttırıyorum, en temizi bu konuda bekarlık, soru soran, rapor isteyen izin vermeyen yok :twisted: tek kötü yanı sizi frenleyecek, gereksiz alımlarda durduracak biri de olmuyor :D

kilimanjaro yazdı:Hanımlar saat alımlarına 3 tip tepki gösteriyorlar.Çevremde sıkça yaşadığım için tecrübe ile sabittir.

1.HİÇ TAVİZ VERMEYENLER:Şöyle derler.Bu işin b...kunu çıkarma tek saat nerene yetmiyor otur oturduğun yerde nefret ediyorum bu saat sevdandan.

2.UMURSAMAYANLAR : Bu saat sevdanı anlamıyorum aman alırsan al ama tek şartım var saat muhabbetlerinden sıkılıyorum bana gazel okuma.

3.BİZİ ANLAYANLAR :Bu sınıfa allahtan benim hatunda dahil.Canım bir tutkun olması hoşuma gidiyor.Zaten alkol , sigara ve saat dışında başka kötü alışkanlığın yok ( ulan ne kaldı geriye :D ) zaten hak ediyorsun al canım benim vs der gider.Hatta saat muhabbetlerinden sıkılmamak için saatler hakkında birşeyler okur , öğrenir. :D
Kullanıcı avatarı
Shinigami

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: harun ve 209 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners