Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
kiwi21 » 14 Kas 2016, 13:26
kilimanjaro yazdı:kiwi21 yazdı:Bi tık daha affordable olursa katılım daha çok olacaktır diye düşünüyorum. Steinhart'ın projesine yetişemedim ancak yine Steinhart'ın fiyat politikasında bir marka şık olur. Seiko gibi bir markaya yaptırılabilir mi acaba? Şu ana kadar 3 kampanya da Swiss üzerinden gitti.
Kiwiciğim şimdi aklıma geldi bayan saatı neden olmasın ? hatunlarımıza yalakalık babında

valla neden olmasın abi

36 mm'lik bi saat yapılırsa duruma ve bileğe göre unisex bile kullanılabilir

https://instagram.com/kiwiwatch
-

kiwi21
-
-
kethuda57 » 14 Kas 2016, 13:35
Maksimum 36-38 mm çapında bombeli camı olan vintage görünümlü bir saat fena olmaz aslında

Ama ben derim ki güzel bir rus saat yaptıralım. Butik bir üreticiye istediğimiz gibi bir saati daha kolay yatırabiliriz diye düşünüyorum...
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
-

kethuda57
-
kiwi21 » 14 Kas 2016, 13:43
Aklıma geldi şimdi. WUS undonewatch'a saat yaptırmış. Orası da seçenekler arasında koyulabilir belki.
https://instagram.com/kiwiwatch
-

kiwi21
-
-
eyimen » 14 Kas 2016, 13:46
Ekonomik inhouse olsa olsa FC olur.
-

eyimen
-
Tgm » 14 Kas 2016, 13:51
Ben Bond'un özellikle şu sıra bu fikri pek benimseyeceğini sanmıyorum

zira baya yoruldu..
Ama in house affordable dress dedik mi FC, Nomos olur. Ya da Seiko olur. (orient, citizen vs.. saymıyorum. Heyecan yaratmayacağını düşündüğümden..)
Benim aklıma başka gelmiyor. Bunlar da fiyat anlamında ne kadar ulaşılabilir olur tartışılır

"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
-

Tgm
-
TSayiR » 14 Kas 2016, 13:55
Affordable olayina katilmaktayim. İnhouse olursa cok da guzel olur ancak olmazsa da kabul goren, top grade bir mekanizma olabilir. Dress olabilir, bence 38 ya da 40 mm ölçüleri idealdir dress için. Bu arada herkes düşüncelerini dile getirirse iyi olur, çok seslilik, farkli fikirlerin dile getirilmesi yararimizadir diye dusunmekteyim.
@WatchesTNC
-

TSayiR
-
Bora71 » 14 Kas 2016, 14:06
Bence de kesinlikle sıradaki proje dress watch olmalı. Inhouse isteniyorsa bence Nomos uygun olabilir, hem fiyat hem de esneklik açısından. Büyük miktarlarda üretimi olan firmaların ilgi göstereceğini pek düşünmüyorum. Inhouse şartı aranmaz ise mesela Tempus Saatçilik'in bünyesinde olan Claude Bernard olabilir, ya da Oris ile ikinci bir proje belki olabilir.
-

Bora71
-
kilimanjaro » 14 Kas 2016, 14:45
Tgm yazdı:Ben Bond'un özellikle şu sıra bu fikri pek benimseyeceğini sanmıyorum

zira baya yoruldu..
Ama in house affordable dress dedik mi FC, Nomos olur. Ya da Seiko olur. (orient, citizen vs.. saymıyorum. Heyecan yaratmayacağını düşündüğümden..)
Benim aklıma başka gelmiyor. Bunlar da fiyat anlamında ne kadar ulaşılabilir olur tartışılır

Benimseyeceğini sanmıyor musun ? emin misin ?

Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cemhk, Certus, kogan, Mtn, sphinx ve 213 misafir