Sayin clk
kollar beyaz yada siah secebilirsiniz.... ikiside var. Case 42mm ve ETA 2824-2 automatic makina. Limited 50 model ve güzel bir box da var. February 2011 Bochum´da bakabilirsinz.
sayin Bond
benim saatlerim (hele pilot modelleri) hepsi "classic" olur... nekadar az yazi var okadar iyi olur... hele altin yada mücevher hic gitmez bir pilot modele... ve benim saatlerim hepsi biraz bir birine benzer... o benim icin cok önemli... bir TOURBY her zaman TOURBY olarak belli olocak... ilk görüste. Ben 5 tane "limited" pilot modelleri yapmak istiyorum ve cesitli rakamlarla... 1 osmanli, 2 cin, 3 arab, 4 hindistan, 5 (daha belli degil... belki rus yada yünan)... ve hepsi bir birine benzemesi gerekir.. yanliz rakamlar degisik olur ve "caseback engraving". Benim ve Steinhartin isimiz degisik... Steinhart bir is adami... hangi saat hangi model para yaparsa onu yapdirir... her cesitli modeller yapar... ve hepsi ünlü saatlerin "copyasi" olur... ama kendi belli bir "Steinhart design" yokdur... bügün büyük saaleri yapar ve yarin kücük saatler para yaparsa onlari yapdirir... Steinhart bir "Privat-Label" markasi - manufactur degil... o isterse her model yapabilir... zaaten Steinharti alan ügun fiyati icin alir... bir Steinhart TOURBY/STOWA fiyata satilirsa bir tane bile satamaz saatlerinden. Günther Steinhart cok sympatik bir insan ve ben cok iyi anlasirim onunla... onun isi benden degisik ve o kendi isini iyi billir ve iyi satis yapar... cok tebrik ederim onu... ama ben Steinharta hic bir zaman özenmen. Benim düsüncelerim cok degisik... benim isim cok degisik... benim saatlerim bügün nasilsa yarinda ayni olur... ben modaya bakmam... benim kendi ve belli bir "design" var.... benim saatler hepsi 1850- 1950 aralrinda yapilan cep saatlerine ve pilot saatlerine benzer... ve hepde öyle olacak. Benim fiyatlrimda degisik. Benim 500 - 1.000 Euro arasinda saatlardan fazla satmam... en cok müsterilerim 2.000 - 10.000 Euro arasinda bir saat yapdiri beden. O fiyata saat satmak icin cok önemli ve belli bir "design" gerek ve hata yapmicaksin... yoksa müsteriler hic afetmez.
siz nasil benimle gurur duyursunz bende sizinle gurur duyarim... ben önceden hic bilmiyorudum türk "watch collector" vardir ve türkiyede bir saat forumu... cok sevindim.