TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj archer75 » 28 Eyl 2016, 09:31

afl yazd覺:
MB&F den bir de perpetual a g繹z atman覺 tavsiye ederim. Perpetual calender Stephen McDonnell taraf覺ndan yeniden tasarland覺. Normal perpetuallar 31 g羹n 羹zerine yap覺l覺p 28,29 ve 30 g羹n 癟eken aylarda fazlal覺klar覺 atl覺yordu. Bu modelde g羹nler 28 羹zerinden tasarlan覺yor ve 29,30 ve 31 g羹nl羹k aylarda fazladan bir kama (cam)ile ekleme yap覺l覺yor. Ayr覺ca her bir g羹n ay y覺l vs ayr覺 ayr覺 ayar yap覺labiliyor. Bu tasar覺m perpetualin genel problemi olan ayar zorluunu ve ar覺zaya kar覺 hassasl覺覺n覺 繹nemli derecede yok etmi. 襤lgilenenler i癟in ger癟ekten 繹nemli, devrim gibi bir tasar覺m ve saat.

Perpetuali 癟ok beeniyorum ama hen羹z canl覺 g繹rme ans覺m olmad覺, u ana kadar serinin dier t羹m modellerini g繹rd羹m LM1, LM2 ve LM101. Beni 癟ok cezmediyorlar, bir g羹n Max ile tan覺覺rsam belki beni ikna eder [emoji4]

Bovet Recital 12'de canl覺 g繹rmek istediim bir saat ama ne dense marka olarak MB&F daha s覺cak geliyor bana.
Kullan覺c覺 avatar覺
archer75

Kay覺t: 14 Mar 2013, 06:40

Mesaj afl » 28 Eyl 2016, 11:21

archer75 yazd覺:
afl yazd覺:
MB&F den bir de perpetual a g繹z atman覺 tavsiye ederim. Perpetual calender Stephen McDonnell taraf覺ndan yeniden tasarland覺. Normal perpetuallar 31 g羹n 羹zerine yap覺l覺p 28,29 ve 30 g羹n 癟eken aylarda fazlal覺klar覺 atl覺yordu. Bu modelde g羹nler 28 羹zerinden tasarlan覺yor ve 29,30 ve 31 g羹nl羹k aylarda fazladan bir kama (cam)ile ekleme yap覺l覺yor. Ayr覺ca her bir g羹n ay y覺l vs ayr覺 ayr覺 ayar yap覺labiliyor. Bu tasar覺m perpetualin genel problemi olan ayar zorluunu ve ar覺zaya kar覺 hassasl覺覺n覺 繹nemli derecede yok etmi. 襤lgilenenler i癟in ger癟ekten 繹nemli, devrim gibi bir tasar覺m ve saat.

Perpetuali 癟ok beeniyorum ama hen羹z canl覺 g繹rme ans覺m olmad覺, u ana kadar serinin dier t羹m modellerini g繹rd羹m LM1, LM2 ve LM101. Beni 癟ok cezmediyorlar, bir g羹n Max ile tan覺覺rsam belki beni ikna eder [emoji4]

Bovet Recital 12'de canl覺 g繹rmek istediim bir saat ama ne dense marka olarak MB&F daha s覺cak geliyor bana.

Perpetuali ben de canl覺 g繹rmedim. Zaten deneyebildiklerimi koydum buraya. Recital 12 襤stinye park Quadran'da vard覺. Galiba Kanyon'da da var.Gel ocakta SIHH e gidelim, bu y覺l son g羹n ziyaret癟i de kabul edilecek. Zaten a覺r abilerin 癟ou orada, 羹zerine bir de MB&F, Urwerk, De Bethune, Christophe Claret, HYT gibi u癟uklar da var. Max abiye de bir merhaba deriz.
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Mesaj archer75 » 28 Eyl 2016, 13:04

afl yazd覺:
archer75 yazd覺:
afl yazd覺:

Perpetuali ben de canl覺 g繹rmedim. Zaten deneyebildiklerimi koydum buraya. Recital 12 襤stinye park Quadran'da vard覺. Galiba Kanyon'da da var.Gel ocakta SIHH e gidelim, bu y覺l son g羹n ziyaret癟i de kabul edilecek. Zaten a覺r abilerin 癟ou orada, 羹zerine bir de MB&F, Urwerk, De Bethune, Christophe Claret, HYT gibi u癟uklar da var. Max abiye de bir merhaba deriz.

Ben Max'i Dubai'de yakal覺r覺m diye d羹羹n羹yordum ama SIHH'de g羹zel fikir. Hem s繹ylediiniz markalar 羹zerine Richard Mille, Voutilaniaen ve LF'de var. 20 Ocak tarihini not ettim, gidelim ger癟ekten.
Kullan覺c覺 avatar覺
archer75

Kay覺t: 14 Mar 2013, 06:40

Mesaj MertYe » 28 Eyl 2016, 16:05

Hep akl覺mdayd覺 ama bug羹nk羹 deneme dengeleri alt羹st etti. Kerem abiyle bou bouna zehirledik kendimizi. Neyseki Panerai'yi al覺rken b羹t羹n param覺 bitirdim :D

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj sedir » 28 Eyl 2016, 16:31

Ak覺l/G繹n羹l bu...
Resim
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj Thevenin » 28 Eyl 2016, 18:29

Hocam izdusumu pek guzel; ama gonule 3D gozluk takinca olusan dangil dungul goruntu akli kurcalamaya musait :D

Resim

Resim
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj sedir » 28 Eyl 2016, 19:06

Yani, epeyce "iko" bir saat, kollar覺 bacaklar覺 da "癟繹p gibi" mi demek istiyorsun, Thevenin.
Doru mu anlam覺覺m?
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj Thevenin » 28 Eyl 2016, 19:39

Dogru gibi ama tereddute dustum simdi, bu icerikte " did you mean x? " seklindeki geri donusler genelde babaannem kiz gosterince oluyor :D
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Proscd ve 200 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners