TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko Sportura SNA595P1 Kullan覺c覺 襤ncelemesi

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Seiko Sportura SNA595P1

Mesaj drk » 22 Kas 2010, 00:50

Talihsizlik olmu, ge癟mi olsun. Neyseki saatine sahip 癟覺kan distrib羹t繹r var. Saati yetkili sat覺c覺dan alman覺n 繹nemi. Yenisinin de sorun 癟覺karaca覺n覺 sanm覺yorum, 癟ok 癟ok d羹羹k bir ihtimal.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj SerkanGS » 23 Kas 2010, 01:44

saol drk yar覺n geliyor saatim bir inceleme yapmay覺 d羹羹n羹yorum :)
Dedicated to Perfection / Eski Kullan覺c覺 Ad覺 Desertsun
Kullan覺c覺 avatar覺
SerkanGS

Ya: 45
Kay覺t: 17 Kas 2010, 00:12

Mesaj ozsevenm » 15 May 2011, 00:20

mrbalar bende bu saatten ald覺m ama alarm覺n覺 kuram覺yorum nas覺l olacak
Kullan覺c覺 avatar覺
ozsevenm

Kay覺t: 15 May 2011, 00:19

Mesaj drk » 15 May 2011, 00:23

Tepeyi gevetin ve 1 kademe d覺ar覺 癟ekin. Alarm g繹stergesi istediiniz saate gelene kadar kronograf s覺f覺rlama d羹mesine(alttaki) bas覺n. Alarm saati ve normal saat ayn覺 olduunda 20 saniye kadar alarm 癟alacakt覺r. Eer alarm覺 20 saniyeden 繹nce susturmak isterseniz herhangi bir kronograf d羹mesine bas覺n. Saatinizi g羹le g羹le kullan覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Re: Seiko Sportura SNA595P1 Kullan覺c覺 襤ncelemesi

Mesaj melih » 13 Eyl 2011, 14:15

arkadaslar foruma yen覺 uye oldum velatura SNAA93P2 saat覺yle ilg覺l覺 b覺 konu bulamad覺m s覺zce nas覺l b覺 saat ?
Kullan覺c覺 avatar覺
melih

Kay覺t: 13 Eyl 2011, 01:00

Mesaj Bond » 13 Eyl 2011, 14:41

Hogeldin :champ: Ne yapt覺n da bulamad覺n mesela? Aramaya "Velatura SNAA93P2" yaz覺nca 癟覺k覺yor konu ak diye. Velatura'da yazarsan serinin 癟eitli modelleri ile ilgili bir s羹r羹 yorum, inceleme ve teknik bilgi konusu var. Optik olarak beeniyorsan g羹zel seri. Sahtesini alma dikkat et! Nereden anlar覺m diye soracaksan, fiyat覺ndan anlars覺n ;) Araman sonucu forumda 癟覺kan dier konular覺 okursan t羹m detaylara kolayca eriirsin. 襤yi forumlar.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj drk » 13 Eyl 2011, 18:50

Bond gerekli hereyi yazm覺 zaten. Onun d覺覺nda bencede g羹zel bir saat. Mekanizmas覺 bu incelemedeki sporturayla ayn覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Mesaj ufukman » 02 Eki 2011, 21:43

Merhaba arkadalar.. ben de 2007 den beri Seiko SNA451P (crome kasa) olan覺 kullan覺yorum saatime ald覺覺m g羹nden beri a覺覺m desem yeridir.. ben de y覺llarca saat takmam telefonum var fln diyordum. sonra saatin ne kadar 繹nemli bir detay olduunu anlay覺p 1 y覺l saat aray覺覺na girdim piyasada 300-1000tl aras覺nda beendiim neredeyse hi癟bir saat yoktu bunun d覺覺nda. ben de Ayd覺n saatten ald覺m o s覺rada siyah olan覺 癟ok houma gitti ama fazla spor her k覺yafetin alt覺na gitmez diye 癟eliini ald覺m. crono yu haftada 2-3 kez kullanmama ramen hen羹z pil deimedi. yanl覺z ge癟en yaz 癟elik kordonla birlikte 170gr bulan a覺rl覺覺 kurma kolunun elime nas覺r yapmas覺 ve ti繹rt alt覺nda 癟elik kordon biraz classic durmas覺ndan deri kay覺 almaya karar verdim. kay覺 i癟in 120tl istediler ben de sirkeci eraf覺nda dolan覺rken bir yerde aftermarket ayn覺 kay覺覺 buldum orjinalinden %-5 g繹r羹nt羹 fark覺 var ve 40tl.. saatimi 癟ok seviyorum ama deri kay覺 orjinal de olsa su demesi ve yaz覺n terden par癟alanabiliyor. neyse gittiim d羹kkandaki arkada austos ay覺ndan sonra gel 癟羹nk羹 yaz覺n deri kay覺 terden etkilenir dedi. ben de ok :roll: diyip ge癟en sene eyl羹l sonu gittim takt覺rd覺m. kolum hafifledi ve 癟ok 覺k durdu.. yanl覺z kay覺覺n s繹k羹m ve tak覺m覺 ustal覺k istiyor yani evde can s覺k覺nt覺s覺na deitirilecek t羹rden deil.. birde benim tular覺n 羹zerindeki orange 癟izgilerin baz覺lar覺 d繹k羹ld羹, ayn覺 saat癟i oje ile halledebileceimi s繹yledi. :? bata garip geldi sonra aylarca ayn覺 rengi bulmak i癟in bujiteri 繹nlerinde oje sepeti kar覺t覺rd覺m :lol: ve sonras覺 k覺z arkada覺mda buldum. sonu癟 m羹kemmel oldu. bir de eya ta覺rken kasnak 癟evresinde duvara s羹rtmeden oluan k覺lcal 癟izikler var onu da deitirticem 1-2 sene sonra. cam覺 iyi ki safir neredeyse 5 y覺l olacak tek bir 癟izik yok.. iddiaya girip neterle bile denedim 癟izilmiyor :P
neyse bi kol saatim i癟in amma ey yazd覺m.. demek ki ak覺m覺z hala ilk g羹nki gibiymi.. :champ: :D
bu da ahs覺...
Resim
( ge癟enlerde SLR macro denemelerimde 癟ekmitim tozlu biraz ;) )
Kullan覺c覺 avatar覺
ufukman

Kay覺t: 31 Eki 2010, 22:07

ncekiSonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: selfwinder ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners