Merhaba arkadalar.. ben de 2007 den beri Seiko SNA451P (crome kasa) olan覺 kullan覺yorum saatime ald覺覺m g羹nden beri a覺覺m desem yeridir.. ben de y覺llarca saat takmam telefonum var fln diyordum. sonra saatin ne kadar 繹nemli bir detay olduunu anlay覺p 1 y覺l saat aray覺覺na girdim piyasada 300-1000tl aras覺nda beendiim neredeyse hi癟bir saat yoktu bunun d覺覺nda. ben de Ayd覺n saatten ald覺m o s覺rada siyah olan覺 癟ok houma gitti ama fazla spor her k覺yafetin alt覺na gitmez diye 癟eliini ald覺m. crono yu haftada 2-3 kez kullanmama ramen hen羹z pil deimedi. yanl覺z ge癟en yaz 癟elik kordonla birlikte 170gr bulan a覺rl覺覺 kurma kolunun elime nas覺r yapmas覺 ve ti繹rt alt覺nda 癟elik kordon biraz classic durmas覺ndan deri kay覺 almaya karar verdim. kay覺 i癟in 120tl istediler ben de sirkeci eraf覺nda dolan覺rken bir yerde aftermarket ayn覺 kay覺覺 buldum orjinalinden %-5 g繹r羹nt羹 fark覺 var ve 40tl.. saatimi 癟ok seviyorum ama deri kay覺 orjinal de olsa su demesi ve yaz覺n terden par癟alanabiliyor. neyse gittiim d羹kkandaki arkada austos ay覺ndan sonra gel 癟羹nk羹 yaz覺n deri kay覺 terden etkilenir dedi. ben de ok

diyip ge癟en sene eyl羹l sonu gittim takt覺rd覺m. kolum hafifledi ve 癟ok 覺k durdu.. yanl覺z kay覺覺n s繹k羹m ve tak覺m覺 ustal覺k istiyor yani evde can s覺k覺nt覺s覺na deitirilecek t羹rden deil.. birde benim tular覺n 羹zerindeki orange 癟izgilerin baz覺lar覺 d繹k羹ld羹, ayn覺 saat癟i oje ile halledebileceimi s繹yledi.

bata garip geldi sonra aylarca ayn覺 rengi bulmak i癟in bujiteri 繹nlerinde oje sepeti kar覺t覺rd覺m

ve sonras覺 k覺z arkada覺mda buldum. sonu癟 m羹kemmel oldu. bir de eya ta覺rken kasnak 癟evresinde duvara s羹rtmeden oluan k覺lcal 癟izikler var onu da deitirticem 1-2 sene sonra. cam覺 iyi ki safir neredeyse 5 y覺l olacak tek bir 癟izik yok.. iddiaya girip neterle bile denedim 癟izilmiyor
neyse bi kol saatim i癟in amma ey yazd覺m.. demek ki ak覺m覺z hala ilk g羹nki gibiymi..
bu da ahs覺...
( ge癟enlerde SLR macro denemelerimde 癟ekmitim tozlu biraz
)