Arctura SLQ025 takaslamak i癟in belli s羹re al覺p kulland覺覺m bir model ama kolda kasa yap覺s覺na ve boyutuna g繹re olduk癟a rahat olduunu s繹yleyebilirim. Yanl覺z kasas覺 癟izilmeye 癟ok daha m羹sait flow brushed 017'ye g繹re. Hi癟 renkli detay覺 olmamas覺da bence eksik bir 繹zellik ama genel olarak yak覺ndan olduk癟a klas duruyor. Ger癟i saatde 癟ok hor kullan覺lm覺 bir par癟a idi. Tam yuvarlak olmas覺da eski seriye g繹re duruu 癟ok farkettiriyor mesela bende biraz b羹y羹k duruyordu. Alttaki resimden kasa yap覺s覺ndaki eim ve genilik farklar覺 癟ok daha iyi anla覺labilir. 021/023 ise ikisinin aras覺nda yap覺da bir kasaya sahip, oda kolda 癟ok g羹zel ve rahat duruyor benim fikrime g繹re. 025'e g繹re Honda Racing temal覺 021 se癟im olarak gayet yerinde sana kat覺l覺yorum Drk.

SLQ17 ise 癟ok uzun zamandan sonra yak覺nda gidebilir, onun kasa i癟ilii ve koldaki yap覺s覺 癟ok daha baar覺l覺 Arcturaya g繹re. Seiko'nun bu 繹zel limitli serilerini seviyorum genel olarak, favorim her zaman rahat duruu ve farkl覺 yap覺s覺 ile 017/019. Ozgur'unde genel saat profiline bak覺nca renkli detaylar覺 sevdiini d羹羹n羹yorum, Sahip olduu Sportura SLQ021, Zenith Defy Rainbow, Rolex Milgauss, TAG Heuer Formula 1 ve Seiko Sportura SNA595P1 hepsi renklerin k羹癟羹k dokunular覺 ile ekillenmi 繹zel ve dikkat 癟ekici saatler. Victorinox Chrono Classic XLS MT ise gene ekstradan farkl覺 bir 繹zellik bar覺nd覺r覺yor. Bunu incelemesinde g繹receiz