Cotton yazdı:Hayırlı olsun. Bu saatte güzelmişYeni fotolar bekleriz...
Benim Boctok geleli yaklaşık 3 hafta oldu, bugün kolumdan çıkarıp Makoyu taktım ama akşam olmadan tekrar Boctok'la beraberiz. [emoji106]HKara55 yazdı:Merhaba, yeni Rus bugün geldi. Daha önce Emre bey tarafından incelemesi yapıldığı için, yeni bir başlığı uygun bulmadım. Burada paylaşmak istedim.
Sent from my Lenovo S1a40 usingTapatalk

HKara55 yazdı:Cotton yazdı:Hayırlı olsun. Bu saatte güzelmişYeni fotolar bekleriz...
Benim Boctok geleli yaklaşık 3 hafta oldu, bugün kolumdan çıkarıp Makoyu taktım ama akşam olmadan tekrar Boctok'la beraberiz. [emoji106]HKara55 yazdı:Merhaba, yeni Rus bugün geldi. Daha önce Emre bey tarafından incelemesi yapıldığı için, yeni bir başlığı uygun bulmadım. Burada paylaşmak istedim.
Merhaba Kadir bey, teşekkürler. Bu saati epeydir almak istiyordum, stoklarda yakalayınca da aldım. Saatinizi sevmeniz, inanın beni mutlu etti. Umarım uzun sure size hizmet eder.
Birkaç foto ekleyeyim bu arada.

gkarinca yazdı:HKara55 yazdı:Cotton yazdı:Hayırlı olsun. Bu saatte güzelmişYeni fotolar bekleriz...
Merhaba Kadir bey, teşekkürler. Bu saati epeydir almak istiyordum, stoklarda yakalayınca da aldım. Saatinizi sevmeniz, inanın beni mutlu etti. Umarım uzun sure size hizmet eder.
Birkaç foto ekleyeyim bu arada.
Hayirli olsun
Boctokta kurmali diver modeli var midir?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Energie ve 94 misafir
|
||||||||||||||