Aslında yeni konu açmayı düşünmüştüm. Ama bu bölümde açılamıyordu ben de buraya yazayım dedim. Eğer uygun görürlerse yöneticilerimiz taşıyabilirler, ben de postu one göre düzenlerim.
Ben kendi kendime şöyle düşündüm. TSF SE temelde bir pilot saati olsa da sonuç olarak dizaynının bu foruma ait olduğu özel bir model. Hepimiz saati çok beğendik.(Ben nedense her geçen gün daha çok beğeniyorum.) Ama insan doğal olarak merak ediyor diğer insanlar ne düşünecek saat hakkında diye ve beğenilmesini bekliyor. Ben de saatlerimiz ulaştığında saatlerimizin aldığı güzel yorumları, tepkileri paylaşabiliriz diye düşündüm. Yani daha çok güzel yorumları birbirimize aktarıp saatimizle ve forumumuzla övünme, gurur duyma konusu gibi olur böylece. (: Sonuçta elimizde TSF'ye özel, 44mm sandviç kadran, turuncu 1 rakamı ve pilot wings'li arka kapağıyla görünüş olarak da bir o kadar özel bir saat olacak ve güzel tepkiler alması bence kaçınılmaz. Diyeceksiniz ki daha saatler gelmedi ne bu heyecan. Bu postun hikayesi şöyle;
Bugün watchuseekte gezinirken "Steinhart 'Special Edition' Nav.B-uhr. " diye bir başlık gördüm ve bir bakayım dedim neymiş diye.(Link :
http://forums.watchuseek.com/f275/steinhart-special-edition-nav-b-uhr-471022.html) Bir de baktım ki bu bizim TSF SE. Zaten oradan sipariş verenler olduğu için mutlaka resimleri konulacaktı oraya ve bende merak ediyordum gelecek tepkileri. Bu başlığı görünce o kadar beklememe kalmadı ve yorumları merakla okudum tabiki ve gururlanmadım desem yalan olur. Saat çok beğenilmiş gözüküyor. Ben saatler gelmeden aldığı tepkileri buraya aktarayım.
There it is! Looks fantastic! (Glad I already reserved a DLC-Version for myself!

)
pretty Neat watch.

i like the Idea of making this Watch personalized by engraving the Name on the Back. COOL
...I'm just glad I grabbed on of those rare pieces.
wow. the DLC Version looks Great.
...Haha, so glad i made it in time for this beauty! IMHO, this have to be one of the nicest Steinhart watch i had seen so far...
I also picked up one of these. I love the look....I can't wait for this one!
...Really looking forward to the very unique and interesting Nav.B
Tabi Bond da hakettiği tonlarca teşekkürü almış. Thanks Bond (: