MertYe yazd覺:Nethiustr yazd覺:
renciyiz be abi
Ak覺n abi bu son c羹mle olay覺 bitirmi bence
Ben b羹t癟e dahilinde cakma olmayan her t羹rl羹 saatin al覺nmas覺n覺 dogru buluyorum bence biraz cakma gibi olduu konusuna kat覺l覺yorum ama mesela Baar abinin homage paneraisi gibi hem kullanmayacak olup hem de o kadar para vermek yerine homage al覺p ge癟mi
Bu arada en son bildiim kadar覺yla afl'de hozburun'dan ald覺覺 Seagull'den baya memnundu fiyat performans olarak 繹zellikle
MertYe yazd覺:Nethiustr yazd覺:
renciyiz be abi
Ben b羹t癟e dahilinde cakma olmayan her t羹rl羹 saatin al覺nmas覺n覺 dogru buluyorum bence biraz cakma gibi olduu konusuna kat覺l覺yorum ama mesela Baar abinin homage paneraisi gibi hem kullanmayacak olup hem de o kadar para vermek yerine homage al覺p ge癟mi
Bu arada en son bildiim kadar覺yla afl'de hozburun'dan ald覺覺 Seagull'den baya memnundu fiyat performans olarak 繹zellikle
kilimanjaro yazd覺:MertYe yazd覺:Nethiustr yazd覺:
renciyiz be abi
Mert , bende zaten o son c羹mleyi d羹羹nerek ayn覺 paralara seiko , orient vs dedim.Kullanan arkadalar覺ma sayg覺 duyuyorum.Benim bir seiko 5 im var ... bay覺la bay覺la kullan覺yorum.
Nethiustr yazd覺:
Akl覺mdaki inliler
Ground yazd覺:Nethiustr yazd覺:
Akl覺mdaki inliler
Mondaine , Steinhart - 襤svi癟re
Seiko - Japan
[emoji6]
Sadece Seagull 癟inli dostum
Sent from my iPhone using Tapatalk
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 105 misafir
|