İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
öncelikle iş yoğunluğundan dolayı ve şehir dışında gezmemden kaynaklı güzel bir inceleme ve saatimin resimlerini paylaşamadığımdan özür dilerim.. özel bir e-ticaret firmasında finans uzmanı olarak çalıştığımdan bazı bölgeleri gezmem gerekiyor..
sadece bir soru sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim. almış olduğum tagheuer tam 6 ay fakat camın üstünde hafif çizikler oluştu hatta toz bile girdi. bu toz girme olayı saati ayarlarken olabilir belki ama sadece 1 ay kullanıyor 1 ay kullanmıyorum. yani 2 ay da sadece bir kere kuruyorum saati. bundan ötürü saatin içine toz nasıl girer ve camda oluşan bu çizikler nasıl olabilir. bildiğim kadarı ile ve saati aldığımda da söylendiği gibi cam çizilmez safir cam.. lpi bir firmasına mail attım fakat kullanıcıya göre çizikler ve tozlar oluşabilir %25 indirimle bu da bana özelmiş çiziklerden ve tozdan kurtulabilecekmişim..sizce ne yapmalıyım...bundan 4 sene önce aldığım seiko saatimin üstünde ve hatta 7 sene önce aldığım tissot saatimin camında bir zerre çizik olmamıştır..
Diğer saatlerinde olduğu gibi benzer kullanımda bu da çizilmemeliydi Çizikli resimleri görelim bari, belki fikir üretmeye faydası olur. Toz filan da girdi deyince bir yerlerde açık/aralık bir kapı olsa gerek diye düşünüyorum. Alıştan kusurlu bir saat olabilir mi? Belki cam safir değildi!