TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj Baran » 10 May 2016, 18:37

Karakuş,araban guzel hakkaten hem diri duruyor hemde jantları rengi vs tam kararında modifiyeli duruyor.Sanıyorum üstünde spor helezonlar var alcak duruyor cunku.Williams sticker larıda oldukca yakışmış.Birtek parklara baglı sinyalleri sevemedim ki zamanında bende yapıyordum o işi ama artık modası gecti.Maslak sanayideki Retro Garage la iletişime gecersen sana clio williams bulacaklardır hem restorasyon işide yapıyorlar ama fiyat bilmiyorum.Bu arada ben olsaydım senin emektara güzel sparco direksiyon vites topuzu körüğü ve pedal takımı takardım şu anki ruhuna oldukca yakışacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Cct » 10 May 2016, 20:38

Kerim :champ: :champ: Çok güzel arabalardı bunlar, seninkiside gayet güzel duruyor :thumbup: Beymen Club vb. paketler çıkartmışlardı hatta bir aralar.

Ben Spring'de büyüenlerdenim :D Babam terfi edince R21 Concorde vermişlerdi büyülenirdim resmen o arabada :shock:

Safrane, R25, Concorde, Fuego gibi araçlardan nerelere geldi Renault..
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj KKarakuş » 10 May 2016, 20:53

mlm ; Teşekkür ederim ağabey.

Clk; Teşekkür ederim.

Baran ; Teşekkür ederim. Bu arabanın ilk sahibiyiz, 2001 de aldık ve o gün bugündür tık demeden kahrımızı çekiyor. Şu an 125 bin de :)

Rahmetli babam mesleği gereği (Makina Mühendisi) teknik ve mekaniğine çok dikkat edip arabayi bugünlere kadar bu şekilde getirdi , biz arabaya baktık , o da bizi üzmedi. Şimdi de bana kalan Yadigar a elimden geldiği kadar bakıyorum.

Arabada görünenden başka bir şey değişmedi , değiştirmeyi de düşünmüyorum :) Direksiyon aklımda fakat bakmaya zamanım olmadı.

Aklımda bir kaç düşünce var ve bunlar sağlıklı şekilde ilerler ise bu aracı satmayı hiç düşünmüyorum, nasip kısmet.

Cct ; Teşekkür ederim. Safrane ve Concorde komşumuzda vardı ve uzun uzun bende içinde vakit geçirmiştim. Tabir-i caizse o zamanlar gemi gibi araçlardı. Yolda gördüğümde hala begeni ile bakarım.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj Baran » 10 May 2016, 22:13

Bizde önce Manager sonrada Concorde almıştık,Concorde 2 litreydi arkası kanatlı :) İlk geldigi gün kapı kolları ve jant kapaklarındaki kromlarda mavi jelatinler vardı ben sökmüştüm.Bu arada benim son favorim Laguna idi 2.0 Laguna vardı amcamda sonra oda Safrane aldı ilk binince oha demiştim gemi gibiydi zamanının cok ötesindeydi o zaman amcam Renault yedek parca müdürüydü Ertuğrul Alkan.Babam Vectra GT alınca cok kızmıştı :) hastaydım o vectraya babamda hızlı kullanır az mercedesin canını yakmadı

Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj tekinorkun » 11 May 2016, 08:46

Günaydınlar :champ:
Resim

Kullanıcı avatarı
tekinorkun

Mesaj Ahmetrefik » 11 May 2016, 11:08

Kerim :champ: :champ: Arabanda saatlerin gibi özel gerçekten :thumbup:
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj Ground » 11 May 2016, 12:44

İstanbulun en güzel yerindeyim. anadolu yakasına dönüşü

Resim

Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj Tolgi06 » 11 May 2016, 13:55

Baran yazdı:Bizde önce Manager sonrada Concorde almıştık,Concorde 2 litreydi arkası kanatlı :) İlk geldigi gün kapı kolları ve jant kapaklarındaki kromlarda mavi jelatinler vardı ben sökmüştüm.Bu arada benim son favorim Laguna idi 2.0 Laguna vardı amcamda sonra oda Safrane aldı ilk binince oha demiştim gemi gibiydi zamanının cok ötesindeydi o zaman amcam Renault yedek parca müdürüydü Ertuğrul Alkan.Babam Vectra GT alınca cok kızmıştı :) hastaydım o vectraya babamda hızlı kullanır az mercedesin canını yakmadı

Aslında ben yeni çıkardıkları Talisman'ı başarılı buldum ama kıt bilgim ile tabii ki :)
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: tt59 ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners