bengisaat yazdı:Elle kurdunuz masaya bıraktınız 1 gün çalıştı.
Ertesi gün elle kurmadan takıyorum bu şekilde duruyor diyorsanız , dostların dediği gibi aynı ilk yaptığınızdaki gibi elle kurun kolunuza öyle takın.
Ertesi gün koluma takmadan önce yine kuruyorum ancak duruyor diyorsanız saatinizde bir arıza var sarsıntı gibi bir nedenle kolda değişik pozisyonlarda çarklarda takılma oluyordur.
Kurunca kolda da masadada çalışıyor diyorsanız otomatik sisteminde arıza vardır servisine götürün garanti sıkıntılıysa biz de bakabiliriz.
Sayın bengi saat tam olarak şöyle oluyor
Saat ilk kutusuyla geldi ambalajını açtım vidalı tepe noktasından kurdum koluma taktım belli bir süre sonra durduğunu fark ettim kolumu biraz salladım çalıştı belli bir süre sonra tekrar durdu, bende kolumdan çıkardım elle tekrar kurarak masanın üzerinde bıraktım ertesi gün baktım saat aynen çalışıyor ve zamanı doğru olarak gösteriyor
2. Olarak şunu denedim elle kurmadan elimde 1-2 dakika salladım çalışır vaziyette koluma taktım gene belli bir süre sonra durdu kolumdan çıkardım hiç bişi yapmadan masaya bıraktım gene çalışıyor dediğiniz ilk iki maddeyi denedim
Sorunum koluma takınca bişiler oluyor ve duruyor masaya koyduğumda ellede kursam sallayarakta kursam çalışıyor sorun koluma takınca
Yaşadığım yer küçük bir yer tek saatçi var oda çok anlamıyor başka bir yere gösterdim onun sonucunu bekliyorum
Olmassa sizinle irtibata geçelim
Saygılar