TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Nisan 2025 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Nisan 2015 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Mesaj kethuda57 » 15 Nis 2016, 20:48

mucadeleci yazdı:Abi tesekkur ederim :) Acikcasi cok mucadele vermedim ama sadece sabrettim diyelim. Bu saatimi de forumuz araciligi ile, cok sevdigim *Kerim kardesimizden aldim. Yeri gelmisken deginmek isterim; bu foruma yillar once uye oldugumda buradan saat alip satma fikri aklimin ucunda bile yoktu, kaldi ki uye olurken forumun bu ozelliginden bihaberdim ve/fakat, sonrasinda bu forumun saat alis-verisi icin cok dogru bir mecra oldugunu gordum. Foruma uye oldugumda tek niyetim horoloji hakkinda okuyabilecek bir mecraya katilmakti ve tabii ki aklimda almak istedigim saatler vardi, istisnasiz o saatlerin hepsi de bu forumda satisa cikti, bu saati almak nasip oldu ama kimilerini ya kacirdim, yada o anda imkanim olmadi. Hâsılı sabirla avini bekleyen bir aslan gibi pusuda bekliyorum, cok istedigim bir saat gorursem de ozel olarak saat sahibi ile irtibata gecip diyorum ki; insallah bu guzelligi satmazsin ve omur boyu kullanirsin amaaa, satmak ister de, baskasina satarsan da kuserim... :D Bu guzel Omega da bu sabirli taktigin eseridir abi :) Omega dresswatch modelleri bana hos gozukur ozellikle de vintage olanlari. Bunun gibi saati de bu nedenle epeydir istiyordum... Biraz uzun oldu ama yazmisken acilayim isted bugun :D

Musa abinin bu yazısını tüm gençler okumalı :) Gerçek bir avcısın abi avını leopar gibi ağaca çıkartıyorsun bir daha kimse yan gözle bakamıyor :lol: :lol: :lol:

Resim

Kerim 6 ile 7 arasında kasa sanki bir darbe almış gibi görünüyor :(
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj KKarakuş » 15 Nis 2016, 21:02

kethuda57 yazdı:
mucadeleci yazdı:Abi tesekkur ederim :) Acikcasi cok mucadele vermedim ama sadece sabrettim diyelim. Bu saatimi de forumuz araciligi ile, cok sevdigim *Kerim kardesimizden aldim. Yeri gelmisken deginmek isterim; bu foruma yillar once uye oldugumda buradan saat alip satma fikri aklimin ucunda bile yoktu, kaldi ki uye olurken forumun bu ozelliginden bihaberdim ve/fakat, sonrasinda bu forumun saat alis-verisi icin cok dogru bir mecra oldugunu gordum. Foruma uye oldugumda tek niyetim horoloji hakkinda okuyabilecek bir mecraya katilmakti ve tabii ki aklimda almak istedigim saatler vardi, istisnasiz o saatlerin hepsi de bu forumda satisa cikti, bu saati almak nasip oldu ama kimilerini ya kacirdim, yada o anda imkanim olmadi. Hâsılı sabirla avini bekleyen bir aslan gibi pusuda bekliyorum, cok istedigim bir saat gorursem de ozel olarak saat sahibi ile irtibata gecip diyorum ki; insallah bu guzelligi satmazsin ve omur boyu kullanirsin amaaa, satmak ister de, baskasina satarsan da kuserim... :D Bu guzel Omega da bu sabirli taktigin eseridir abi :) Omega dresswatch modelleri bana hos gozukur ozellikle de vintage olanlari. Bunun gibi saati de bu nedenle epeydir istiyordum... Biraz uzun oldu ama yazmisken acilayim isted bugun :D

Musa abinin bu yazısını tüm gençler okumalı :) Gerçek bir avcısın abi avını leopar gibi ağaca çıkartıyorsun bir daha kimse yan gözle bakamıyor [emoji38][emoji38][emoji38]

Resim

Kerim 6 ile 7 arasında kasa sanki bir darbe almış gibi görünüyor :(

Her saatte olduğu gibi minik bir darbe diyelim ;) :)
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj KKarakuş » 15 Nis 2016, 21:03

tekinorkun yazdı:
KKarakuş yazdı:
oldsabre yazdı:Günaydın TSF :champ:

Resim

Maşallah :)

Bizde de kordon çalışmaları devam ediyor :D

Resim

Böyle inanılmaz olmuş saat :super: :super:

Teşekkür ederim, Shark mesh benzeri daha kalın bir mesh bulur isem daha güzel olacak ;)
oldsabre yazdı:
KKarakuş yazdı:
oldsabre yazdı:Günaydın TSF :champ:

Resim

Maşallah :)

Bizde de kordon çalışmaları devam ediyor :D

Resim

Kerim, Süpersin :thumbup:

Teşekkür ederim değerli ağabeyim, rahat duramıyorum kordon konusunda :)
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj mucadeleci » 15 Nis 2016, 21:39

darksider yazdı:
mucadeleci yazdı:Hayirli Cumalar beyler :thumbup:
Resim

Mücadeleci, tebrik ediyorum ne kadar güzel bir saat o öyle :D :champ:

Teşekkür ederim :thumbup: maşallah azizim siz de yılmıyorsunuz :D

eyimen yazdı:
mucadeleci yazdı:Hayirli Cumalar beyler :thumbup:
Resim

Harika, bir de siyah deri kayisla gormek isteriz :D

Teşekkür ederim :thumbup: Mesh bileziği orjinal olduğu için çok hoşuma gidiyor ama yakında bende deri kayış ile denemek istiyorum aslında, denediğim zaman paylaşacağım inşallah.

kilimanjaro yazdı:

Teşekkür ederim açıklamaların için ... bu güzel, bir ömür boyu bileğini süslesin :thumbup: :champ:

Teşekkür ederim abi :) :thumbup:

*Kerimcim sana da teşekkürler. :) :thumbup:

Hsnmrycl yazdı:Sevgili kilimanjaro abi, Mücadeleci kardeşimizin kötü bir huyu var: forumdaki bütün güzel vintageları toplar ve çekmecede yıllandırır :evil:

Takıom ben onları :) Bu arada, forum içinde gerçek koleksiyonerler olduğu gibi, pek çoğumuz aslında toplayıcıyız, en azından ben kendimi öyle görüyorum. Zira koleksiyon yapmak için bir araya getirilen ürünler, tarihi, teknik, tasarım vs. konularda bir biri içinde bütünlük ve tutarlılık gerektirir. Bunları göz önünde bulundurursak ve senin Rus saatleri ile ilgili "koleksiyonunu" düşünürsek *Hsnmereyecele kardeşim, sen pek çoğumuza nazaran "koleksiyoner" sıfatını taşımaya daha uygunsun. Hürmetler :thumbup:

kethuda57 yazdı:Musa abinin bu yazısını tüm gençler okumalı :) Gerçek bir avcısın abi avını leopar gibi ağaca çıkartıyorsun bir daha kimse yan gözle bakamıyor :lol: :lol: :lol:

*İbrahimcim, eyvallah :thumbup: Seviyorum ben saatlerimi kardeşim, acımasız olmayın, baskı yapmayın lütfen :) :D
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Hsnmrycl » 15 Nis 2016, 22:27

Clk yazdı:
Hsnmrycl yazdı:
Ozgur yazdı:Resim

Cct yazdı:Resim

buyurun devam :thumbup:

Resim

Yettim gari 8-) Beyler TSF'de UN basligi acilmadan bir Panerai basligi mi acsak? :champ:

Resiml

panerai gibi sosyal bağ yaratmada son derece başarılı bir markanın forumda bir başlığa kavuşması bence de elzem.
belki de başlık sayesinde pek çok paneristi ortaya çıkar.

saatler şahane :champ:
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj kethuda57 » 16 Nis 2016, 09:24

KKarakuş yazdı:Her saatte olduğu gibi minik bir darbe diyelim ;) :)

Geçmiş olsun diyelim yine de :) Allah nazarlardan korusun :champ:
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj Hellhound » 16 Nis 2016, 09:39

Hsnmrycl yazdı:panerai gibi sosyal bağ yaratmada son derece başarılı bir markanın forumda bir başlığa kavuşması bence de elzem.
belki de başlık sayesinde pek çok paneristi ortaya çıkar.

Ağır destekliyorum :champ: :champ:

Resim
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj cagatay1903 » 16 Nis 2016, 12:16

Panerai lere ara verelim :D

Resim
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: depechemode, scarbo ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners