TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj maiii » 18 Mar 2016, 00:20

Bu arada mywatchesup sitesinden birçok kere alışveriş yaptım. Ücretsiz kargo. Ayrıca beyanı düşük gösterip vergisiz talipli kapıma geliyor. Yalnız ürün stokları az...
Tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
maiii

Shoppinginjapan.net tecrübelesi

Mesaj seikofan » 04 Nis 2016, 15:28

Herkese iyi günler saat sever dostlarım Seiko Sarb017 Alpinist araştırmaktayım ve bilmediğim site ve fiyat kalmadı nerdeyse :) şu ana kadar en uygununu shoppinginjapan.net sitesinde buldum 325 dolar şu andaki kurla 920 liraya geliyor forumda araştırdım ama rastlayamadım.Acaba siteyle alakalı tecrübesi alıverişi olan var mı* varsa beni de aydınlatabilirse çok memnun olurum.
Zaman;en güçlü ilaç,en güçlü zehir. Dünyadaki tüm SEIKOLAR benim olsun.
Kullanıcı avatarı
seikofan

Re: Shoppinginjapan.net tecrübelesi

Mesaj TSayiR » 04 Nis 2016, 15:35

siteyi bilmem ama saat seçimin süper :thumbup: :thumbup: bende bu aralar sarb065 e taktim kafayı.. abi o ne biçim bi kadrandır :super: :super:

kardeş şimdi bir inceledim de bu site ebay üzerinden de satış yapıyormuş :thumbup: :thumbup: Site ile iletişime geç ve ebay üzerinden alım yapmak istediğini söyle paypal la yap, o zaman korkulacak birşey kalmaz :champ: :champ:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj mermertaş » 04 Nis 2016, 16:15

Fiyatı düşük yazmayacaklar. İlla ki yüzde 20 vergi binecek. Ona göre hesaplayın
Kullanıcı avatarı
mermertaş

Mesaj effenberg » 04 Nis 2016, 16:41

maiii yazdı:Bu arada mywatchesup sitesinden birçok kere alışveriş yaptım. Ücretsiz kargo. Ayrıca beyanı düşük gösterip vergisiz talipli kapıma geliyor. Yalnız ürün stokları az...
Tavsiye ederim

Hocam bu yapılan suç değil mi memurlar şüphelenip olayın farkına varma gibi bi durum olur mu acaba
Kullanıcı avatarı
effenberg

Mesaj seikofan » 04 Nis 2016, 16:43

mermertaş yazdı:Fiyatı düşük yazmayacaklar. İlla ki yüzde 20 vergi binecek. Ona göre hesaplayın

Asya ülkelerine uygulanan %20 gümrükten haberim var 1100 liraya geliyor gümrükle beraber.Benim sıkıntım saatin fiyatı en uygun bulduğum fiyatlar seiyajapan,jomashop,ebay vs 355 dolar minimumdu,shoppinginjapan.net te ise 325 dolar dolar 2,85 ten 30 dolar fark var bu fark beni düşündürüyor. :shock: :(
Kullanıcı avatarı
seikofan

Mesaj TSayiR » 04 Nis 2016, 16:56

kardeş biliyorum para kolay kazanılmıyor ancak amazon ve ebay dısındaki sitelere hep bir tereddütle yaklaşırım ama bu siteler dısında seiyajapan, jomashop(40$ kargo ucreti alıyor) longislandwatch,creationwatches var.

kardeş şimdi bir inceledim de bu site ebay üzerinden de satış yapıyormuş :thumbup: :thumbup: Site ile iletişime geç ve ebay üzerinden alım yapmak istediğini söyle paypal la yap, o zaman korkulacak birşey kalmaz :champ: :champ:

yazdım okumuyor musunuz? aynı fiyattan ebay da açsınlar alın işte
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj seikofan » 04 Nis 2016, 17:22

Okudum ama gümrük bedelini biliyorum 325 doların %20 si kargo ücreti yok.Sitenin güvenirliği önemli.Belki birileri almıştır diye sorayım dedim.Ebay üzerinden mantıklı ama ebay komisyon alıyordur büyük ihtimal.Bakalım gelicek ay Allah dert keder vermesse alıcam canıma tak etti rüyalarıma giriyor saat nasıl kafayı taktıysam :D.Elimden geldikçe bir Seiko Sarb koleksiyonu yapıcam hepsi ayrı güzel saatlerin.Düşük fatura bedeli olayında japonların esnemesi yok nerdeyse her siteye mail attım üzgünüm yapamayız diyorlar.Çok prensipli adamlar
Edit:Watchuseek sitesinde site için güvenilir falan demişler.şansımı bi denicem artık.
Kullanıcı avatarı
seikofan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 112 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners