TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

10.000 Euro Altı SS / Titanium Bilezikli Yeni Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 10.000 Euro Altı SS / Titanium Bilezikli Yeni Saat Tavsi

Mesaj ltf » 02 Nis 2016, 02:35

Tag Heuer ve UN'im oldugundan dolayi baska markalara yonelmek istiyorum oncelikle, ama tesekkur ederim :) Cartier, Hublot, Bvlgari, JLC, IWC, Zenith, Omega, Mont Blanc, Chopard, AP... Bunlar kafamdan gecen markalar suan icin
Time is slow when you wait, time is fast when you are late!
Kullanıcı avatarı
ltf

Mesaj alperen87 » 02 Nis 2016, 02:44

Bvlgari blue dial octa
Kullanıcı avatarı
alperen87

Mesaj mertk » 02 Nis 2016, 02:52

Direkt Omega Speedmaster Safir Camlı model bence :thumbup:
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj archer75 » 02 Nis 2016, 09:49

Birinci önerim Glashütte Original modelleri, gerçi çelik bilezik olayı biraz kısıtlıyor.
İkinci önerim o bütçede sıfır alınabilecek, yeni versiyonu çıktığından dolayı belki İstanbul butikde de sıfır alabilirsiniz bütçe dahilinde Vacheron Overseas time ;

Resim
Kullanıcı avatarı
archer75

Mesaj cash » 02 Nis 2016, 10:00

Omega po liquid metal 45.5
Kullanıcı avatarı
cash

Mesaj ltf » 02 Nis 2016, 20:14

archer75 yazdı:Birinci önerim Glashütte Original modelleri, gerçi çelik bilezik olayı biraz kısıtlıyor.
İkinci önerim o bütçede sıfır alınabilecek, yeni versiyonu çıktığından dolayı belki İstanbul butikde de sıfır alabilirsiniz bütçe dahilinde Vacheron Overseas time ;

Resim

Tesekkurler archer75, Glashutteye hic bakmamistim, ama bakinca bu modeli buldum, cok ozgun, koleksiyonuma uygun, kriterlere uygun bir saat
Resim

Vacheron Constantin Overseas'e de guzel bir secenek, marka genelde butce disinda oldugu icin hic bakma geregi duymadim, buna da bakacagim.

Bir diger dusundugum saat de su asagidaki:

Resim

veya

Resim

Bu saatler hakkinda yorumlarinizi alabilirsem cok sevinirim, veya bu saati kullanan/denemis olan varsa deneyimlerini paylasirsa cok makbule gecer.

Bir de forumda diger basliklarda okudugum kadariyla Hublot markasi pek sevilmiyor :) Su asagidaki saati de begendim ben, bunun artilarini eksilerini ve neden markanin sevilmedigini sayabilirseniz cok sevinirim :) Tesekkurler.

Resim
Resim

Diger gelen onerilere de cok tesekkur ederim. Belki bu mesajim nasil bir saat aradigim konusunda daha fazla fikir vermeye yardimci olur :)
Time is slow when you wait, time is fast when you are late!
Kullanıcı avatarı
ltf

Mesaj archer75 » 02 Nis 2016, 20:57

cnltf yazdı:
archer75 yazdı:Tesekkurler archer75, Glashutteye hic bakmamistim, ama bakinca bu modeli buldum, cok ozgun, koleksiyonuma uygun, kriterlere uygun bir saat
Resim

Vacheron Constantin Overseas'e de guzel bir secenek, marka genelde butce disinda oldugu icin hic bakma geregi duymadim, buna da bakacagim. :)

Beğendinize sevindim. Sectiğiniz model çok güzel bir model, ben mavi kolları çok yakıştırıyorum.
Vacheron tabiki marka olarak en tepedeki üç İsvicre markasından bir tanesi, diğer alternatfilerin üzerinde. Glashütte denildiği gibi tam bir "value for money". Cartier Türkiye'de tercih edilen bir marka bildiğim kadarı ile güzel de modelleri var ama bana 5-10 marka say deseniz sıralamaya koymak aklıma gelmez.
Kullanıcı avatarı
archer75

Mesaj mertk » 02 Nis 2016, 22:25

Glashütte çok iyi seçim olur, ben deri kayışlı kullanırdım bu saati ama arada değiştirirsiniz.

Zaten bu saatten bahsedilmişse bence diğer seçeneklere hiç gerek yok.

Cartier ne tarz bir mekanizma kullanıyor bilmiyorum tam ama Glashütte varken zaten Cartier düşünmeyin bile bence.Cartier'de eta olabilir, yada bir firmadan mekanizma alıyodur.

Glashütte inhouse mekanizmaya sahip,Hublot' da genelde eta kullanıyor eta mekaniznaya göre çok şişirilmiş fiyatları.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 51 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners