miklaaa yazdı:Bu konuda hiç bilgim yok o yüzden soracağım sorular saçma olabilir kusura bakmayın [emoji1] 2 gün önce tudor pelagos aldım Adana rolex bayisinden ama İstanbulda yaşıyorum kutunun içinden çıkan siyah silikon kayışı takmak istiyorum sizce aparat alarak kendim yapabilir miyim eğer yapabilirsin diyorsanız hangi aparatları almam lazım (hiç tecrübem yok) ya da İstanbul Anadolu yakasında ataşehir kadıköy civari hangi saatçiyi önerirsiniz kordonu değiştirmek için ya da rolex bayisine mi gitmeliyim İstanbulda ve son olarak ne kadar ücret alıyorlar kordon değiştirmeye. Teşekkürler.
asymptote yazdı:torosluali, AF Swiss pin remover kullanıyorum, gayet başarılı..
Caner1983 yazdı:miklaaa yazdı:Bu konuda hiç bilgim yok o yüzden soracağım sorular saçma olabilir kusura bakmayın [emoji1] 2 gün önce tudor pelagos aldım Adana rolex bayisinden ama İstanbulda yaşıyorum kutunun içinden çıkan siyah silikon kayışı takmak istiyorum sizce aparat alarak kendim yapabilir miyim eğer yapabilirsin diyorsanız hangi aparatları almam lazım (hiç tecrübem yok) ya da İstanbul Anadolu yakasında ataşehir kadıköy civari hangi saatçiyi önerirsiniz kordonu değiştirmek için ya da rolex bayisine mi gitmeliyim İstanbulda ve son olarak ne kadar ücret alıyorlar kordon değiştirmeye. Teşekkürler.
Sizde benim gibi acemilerdensiniz bence saati çizmeden rolex bayisi değil servisine götürün
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: sphinx ve 37 misafir
|