Ehehehe
*İbrahimcim eyvallah
Baran yazdı:tt59 yazdı:coolfire,Baran bilgiler için teşekkürler havalar biraz daha düzelsin meguiars ın ürünleri ile denemeyi düşünüyorum.zaten araba için meguiars cila,torpido sütü ve araba şampuanı kullanıyorum memnunum,sünger ile araba yıkıyorum tellak gibi,araç 5 yaşında oldu 1 kere bile yıkamacıda yıkanmadımotor temizleyicisini de deneyelim
Bu arada sünger gözeneklidir yapı olarak ve toz toprak o gözeneklere ilk birkaç saniye dolar sonrada siz zımpara misali arabayı ovalaya ovalaya çizersiniz.Aracın üstündeki özellikle guneş altında göze batan harelenmenin sebebi budur.Yine en yakın ulaşabileceginiz meguıars mikrofiber eldiven yada bulabilirseniz gyeon koyun tüyü alttapılı yıkama eldiveni ile bu sorunu çözersiniz cunku üstlerinde kir barındırmazlar.
Bir diyer yardımcı teknikte çift kova tekniğidir.1 kova sabunlu su yanına 1 kovada duru temiz su bulundurun.Her sabunlama ardından eldiveni duru suda yıkayıp öyle sabunlu suya daldırırsanız toz toprak sabunlu suyun içinde kalmaz sizde her defasında temiz eldivenle yıkamış olursunuz.Şampuan olarakta meguıarsin sarı şampuanı cok iyidir.Profosyonel ürünler markalar var kullanıyorum ama sizin bulmanız zor olabilir yada uygulaması el oyalayabilir bu yuzden meguıars önerdim.
Baran yazdı:Pasta cila doğru yapılırsa boyayı inceltmez.Atıyorum boyadaki vernik kalınlığının düzgün yapılırsa sadece %5 ini alırsınız mikron oranında.Bu arada arabayı gazla silerseniz parlar ama cok toz ceker marketlerde satılan fısfıs hızlı cilalar işinizi görecektir.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir
|
||||||||||||||