TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj Ground » 25 Mar 2016, 20:40

aladagli yazdı:Resim

Nokta.!

:champs: :champs:
Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj coolfire » 25 Mar 2016, 21:24

tt59 yazdı:
coolfire yazdı:Wd40 kullab tt59, her yerde satiliyor.

Ondan var kapıları temizlemek yağlamak için kullanıyorum,motor temizliğinde de kullanılıyor mu motorun heryerinde

Evet kullaniliyor, su tutmayi akinizdan bile gecirmeyin zaten.

Aladagli, UN super otesi [emoji122] [emoji122]
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj Baran » 25 Mar 2016, 22:03

WD40 ın amacı motor temizlemek olmadıgı için temizlenir sözde ama toz çeker.Dışarıda buharla yıkayan yerler mevcut ama eğer kendiniz ugrasmak isterseniz Meguıars markasının amatör motor temizleyici ürünü satılıyor motora komple sıkıp 2-3dk sonra normal bahce hortumunuzla tazzikli bir suya gerek kalmaksızın duruluyorsunuz.Üstüne yine meguıars markasının motor koruyucu sütü var onu sıkıp bitiriyorsunuz.Piyasada satılan önce rugan ayakkabı gibi parlatıp sonrada üstüne toz ceken sütlerden degildir parlatmazda ama yenı bir görünüm verir.Şu anda sayabilecegim cok ürün var ama kolay erişimi olan birtek bu geldi aklıma.Meguıars in amatör ürün serisi oldukca pratiktir.Bu arada motorunuzun beynını maskelemeyi unutmayın su tutmadan önce.Heee birde oynaşmak hoşunuza gidiyorsa motor temizleyiciyi sıktıktan sonra alacagınız herhangi kucuk boy boya fırcası ilede sagı solu fırcalayabilirsiniz su tutmadan önce.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mucadeleci » 25 Mar 2016, 22:13

*Thevenin :thumbup:
Soguk savasi bitirdik :P
Resim
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj kethuda57 » 25 Mar 2016, 22:19

mucadeleci yazdı:*Thevenin :thumbup:
Resim

Bu saati gören savaşı mavaşı unutur tabii :) :thumbup:
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj tt59 » 25 Mar 2016, 22:21

coolfire,Baran bilgiler için teşekkürler havalar biraz daha düzelsin meguiars ın ürünleri ile denemeyi düşünüyorum.zaten araba için meguiars cila,torpido sütü ve araba şampuanı kullanıyorum memnunum,sünger ile araba yıkıyorum tellak gibi,araç 5 yaşında oldu 1 kere bile yıkamacıda yıkanmadı :) motor temizleyicisini de deneyelim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj Thevenin » 25 Mar 2016, 22:28

mucadeleci yazdı:*Thevenin :thumbup:
Resim

Bir Japon, bir Swiss bir de Rus getirmistin sanirim :D Dodge esliginde savas degil olsa olsa +18 fikra olur bu ekipten zaten :D :thumbup:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Baran » 25 Mar 2016, 23:54

tt59 yazdı:coolfire,Baran bilgiler için teşekkürler havalar biraz daha düzelsin meguiars ın ürünleri ile denemeyi düşünüyorum.zaten araba için meguiars cila,torpido sütü ve araba şampuanı kullanıyorum memnunum,sünger ile araba yıkıyorum tellak gibi,araç 5 yaşında oldu 1 kere bile yıkamacıda yıkanmadı :) motor temizleyicisini de deneyelim :thumbup:

Bu arada sünger gözeneklidir yapı olarak ve toz toprak o gözeneklere ilk birkaç saniye dolar sonrada siz zımpara misali arabayı ovalaya ovalaya çizersiniz.Aracın üstündeki özellikle guneş altında göze batan harelenmenin sebebi budur.Yine en yakın ulaşabileceginiz meguıars mikrofiber eldiven yada bulabilirseniz gyeon koyun tüyü alttapılı yıkama eldiveni ile bu sorunu çözersiniz cunku üstlerinde kir barındırmazlar.

Bir diyer yardımcı teknikte çift kova tekniğidir.1 kova sabunlu su yanına 1 kovada duru temiz su bulundurun.Her sabunlama ardından eldiveni duru suda yıkayıp öyle sabunlu suya daldırırsanız toz toprak sabunlu suyun içinde kalmaz sizde her defasında temiz eldivenle yıkamış olursunuz.Şampuan olarakta meguıarsin sarı şampuanı cok iyidir.Profosyonel ürünler markalar var kullanıyorum ama sizin bulmanız zor olabilir yada uygulaması el oyalayabilir bu yuzden meguıars önerdim.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Skywalker34tr ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners