o2o yazd覺:SalihKara abi, vuruun elden mi makinadan m覺 癟覺kt覺覺n覺 uzman g繹z anlar diye biliyorum, dolay覺siyle BENCE bilerek hata yaparak sanat覺n覺z覺 zedelemeyin derim.
( Not: Ben de tam tersi genelde asimetrinin nesnel g羹zellii daha iyi 繹n plana 癟覺kard覺覺n覺 d羹羹n羹r羹m

)
Uzman g繹z羹 anlar burda hakl覺s覺n覺z fakat 羹lkemizde grav羹rden anlayan ka癟 uzman var ?
Yurt i癟inden bir癟ok firma bana ula覺p benden sadece 癟izim istediler, ne yapacaks覺n覺z diye sorduumda lazerde yapaca覺z sen bi kez 癟iz biz onu lazerde ileriz dediler, kabul etmedim
Malesef bu ii anlayacak nitelikte insan 癟ok az, ayr覺ca teknoloji s覺n覺r tan覺m覺yor, lazer ve 癟eitli CNC makinalar覺 ile ilenen grav羹rlere el havas覺 verilebiliyor ve bunun ger癟ekten elmi yoksa makina iimi olduunu anlamak i癟in iki ey gerekiyor.
Birincisi iyi bir grav羹r ustas覺, grav羹r ustas覺 olmad覺ktan sonra bir kii istedii kadar grav羹rden anlar覺m desin fark覺 g繹remez,
ikincisi kaliteli bir mikroskop, dediim gibi baz覺 makinalar 癟ok iyi grav羹r yap覺yor ve el havas覺 veriyor, 癟覺plak g繹zle veya standart bir b羹y羹te癟 ile bunu anlamak imkans覺z, fakat mikroskop alt覺nda iyi bir grav羹r ustas覺 bunu 癟ok rahat anlar.